Træt af flag i lortene: - Nu er det nok med hundelort-fetichister

Hagbard og Peter Borch er trætte af "hundelort-fetichister", der går og sætter flag i hundelort på Langelinie. Foto: Palle Søby

Træt af flag i lortene: - Nu er det nok med hundelort-fetichister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Borch går ofte tur på Langelinie med sin fireårige hund, Hagbard. Han er ved at være træt af folk, der planter små flag i hundelort.

Faaborg: - Hagbard vil gerne klage, siger Peter Borch, da han står i døren til redaktionen.

Hagbard er Peters hund, og det, hunden gerne vil klage over, er ifølge Peter Borch de "hundelort-fetichister", der går og planter små flag i hundelort - for eksempel på Langelinie, hvor Peter og Hagbard ofte går tur.

- Det er noget svineri, og det giver jo slet ikke mening. De plastikpinde, der er i flagene, bliver jo liggende meget længere end hundelortene, påpeger Peter Borch.

- Det er det samme med de plastikposer, folk lægger ud. De bliver jo også liggende meget længere end hundelortene, tilføjer han.

- Altså, hvis hundelorten ligger lige midt på fortovet, kan jeg måske forstå det. Men hvis den ligger helt ude i siden, synes jeg altså ikke, det kan være så stort et problem. Jeg samler altid Hagbards lort op, hvis han efterlader noget, når vi går tur. I øvrigt er der også et hav af katte på Langelinie. Det kan lige så godt være dem, lortene stammer fra, påpeger Peter Borch.

Hagbard ser ud til at være meget enig. Han er godt fire år og af racen strelluf støver - en blanding af beagle, basset og sporhund, der blev udviklet til rådyrjagt for mange år siden.

- Men det bliver Hagbard nu ikke brugt til, siger Peter.

Hagbard når i øvrigt lige at lette ben op ad stativet med Ugeavisen Faaborg i porten ind til Kanneworffs Gaard, da han skal fotograferes til historien her.

- Er det så også meningen, at man skal gå rundt og spraye rengøringsmiddel på, når hunden har tisset, spørger Peter Borch.

- Det er noget svineri

Avisen tog et tjek på Langelinie. Og ganske rigtigt: Der var adskillige flag plantet i hundelort. Især på den strækning, der ligger tættest på Klinten.

Pludselig kommer en dame gående med to hunde. Det er Birgitte Mikkelsen fra Klintevej.

- Jeg synes også, det er noget svineri med alle de hundelorte. Det er helt i orden, at folk planter flag i dem. Men det hjælper ikke noget. Hundeejerne lærer det ikke, siger hun.

I den ene hånd holder hun snoren, hvor hundene sidder fast i den anden ende.

I den anden hånd har hun en lille pose - med de hundelorte, som hendes hunde har lavet på turen.

- Jeg har selvfølgelig altid poser med, siger hun.

Men det er ikke kun på Langelinie, nogle er trætte af hundelorte.

Også oppe i forretningsgaderne er det tilsyneladende et problem.

- Det er virkelig slemt. I sidste uge lå der igen en hundelort foran min butik. Nogle gange ligger de helt oppe på den fælles trappeopgang ind til osteforretningen og vores forretning. Jeg er så træt af det. Og da vi har gulvtæppe i forretningen, er det virkelig noget svineri at få slæbt med ind, siger Louise Halken, ejer af Guldsmed Domino.

Stem her:

Træt af flag i lortene: - Nu er det nok med hundelort-fetichister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce