Når folk med kendskab og interesse for den fynske fodboldverden møder navnet - Leif Rasmussen, så vil de fleste få to personer op på lystavlen med det samme.

Den første er nok den gamle ræv, som er souschef for sporten i de to danske dagblade, Fyens Stifttidende og Fyns Amts Avis, og som i 1999 modtog prisen som"Årets Sportsjournalist", og modtog derfor den "Gyldne Pen" af salige Steen Ankerdal som døde i 2014.

Men her er der tale om en endnu ældre prisbelønnet fynsk ræv, nemlig den 66-årige Leif Rasmussen der har 44 års trænererfaring, kun afbrudt i af korte pauser undervejs, og selv om jobbet ligger i rygmarven, så ved han godt at der stadig kan læres noget nyt, og deltager ofte i trænerkurser, som han ved giver en masse ny lære om taktikker og meget andet i hyggeligt selskab med andre trænere. Gennem 16 år har han været bestyrer for Ebberup Hallen, og vil fortsætte den det og trænergerningen så længe han selv mener at have kræfter i overskud, og han har på intet tidspunkt i de 44 år selv ansøgt og ansættelse, for klubberne står nærmest i kø for at få ham tilknyttet som træner.

Kæphesten er Fair Play

For Leif Rasmussen er fair play overfor modstandere og dommere et must, og han mangeårige sympatiske attitude til fodboldspillets verden medførte at han i 2009 blev valgt som "Årets Fynske Serietræner" og efterfølgende overrakte tidligere landstræner, Ricard Møller Nielsen, Leif en vandrepokal, en træningsdragt samt en check på 2.500,. . kr, som han straks donerede til ungdomsarbejdet i Krarup/Espe fodbold hvor han også var træner dengang. Noget der fortæller lidt om hans loyalitet for den klub han til hver en tid er træner for, og de er snart mange.

Nu vender han så tilbage for gennem de næste tre sæsoner at træne Krarup/Espes 1.-hold i Serie 1 på den selvsamme fodboldbane hvor hans trænergerning startede i 1972 som leder af Hillerslev IF's herrer i Serie 3, som han fik rykket op i Serie 2.

I dag er banens naturgræs erstattet med kunstgræs og ejes af Hjemly Fri- og Efterskole, men lokaliteten er den samme.

Krarup/Espes kampe spilles naturligvis på den nye fodboldbane ved Espe Hallen.

Der venter noget af en opgave for træneren denne gang, efter Krarup/Espe har været i nærmest frit fald fra den overraskende oprykning til Danmarksserien og retur til Serie 1 på kort tid, med flere trænerskift undervejs, men Leif Rasmussen har ry for at kunne samle stumperne op og skabe fremgang for klubber i krise, så fremtiden ser mere stabil ud for hans nye arbejdsplads, og ved starten af forårsturneringen ligger holdet på en 2.-plads i pulje 1, så der venter et varmt og spændende forår for træner og spillere og de mange tilskuere fra de to landsbyer.