Faldsled: Der er rigtig mange, der kan se fidusen i at trække i et par cowboystøvler, tage fruen under armen og linedance hele vejen til sportspladsen i Faldsled den 19. august. Faktisk er arrangementet så populært, at der er totalt udsolgt.

- Det har der været den sidste halvanden måned. Vi havde regnet med, at der kom mange, men ikke så mange, fortæller Finn Hansen fra arrangørgruppen, som er et festudvalg under Faldsled Beboerforening.

Og det kommer heller ikke til at gå stille af for de 400 gæster, der nåede at sikre sig en plads, til når Faldsleds første countrybal slår dørene op klokken 17.

- Vi har været ude at skaffe nogle kohoveder med horn, som vi har kogt af, og som vi bruger til udsmykning. Teltet bliver rigtig flot med svingdøre, røde og hvide duge, chiliplanter, hestesko og vognhjul som lysekroner i loftet. Der kommer to hestevogne på scenen, og den tredje har vi lavet om til en pølsevogn. Der bliver gjort rigtig meget ud af udsmykningen, siger Finn Hansen.

To band og revelsben

Gæsterne kan i løbet af aftenen glæde sig til underholdning af bandet Johnny Horsepower. Det er et Johnny Cash coverband, som turnerer over hele Europa. Samtidig kan middagen indtages. Den består af traditionelle amerikanske revelsben tilberedt af Svanninge Sognegaard.

Mellem klokken 21.-21.30 overtages scenen af Country Sisters, en flok friske og energiske damer fra Tjekkiet, der er garanter for at sætte gang i festen.

Ifølge Finn Hansen kommer der gæster fra hele landet til fest i Faldsled.

- Country Sisters har en stor fangruppe, som følger dem rundt. Der kommer blandt andet 20 fra Skagen, som hører til den gruppe. Og der kommer også en Johnny Horsepower fangruppe fra Helsingør, fortæller han.

Finn Hansen har svært ved at se, hvad der kan gå galt.

- Det økonomiske hænger sammen, så jeg vil da næsten vædde på, at vi gør det igen til næste år. Men nu skal vi lige have overstået arrangementet og se, hvad publikum siger til det, og om der skal foretages justeringer, siger han.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.