Indehaver af Torvecaféen i Ringe er i bedring efter alvorlig ulykke. Forpagter eller køber genåbner caféen hurtigst muligt

Ringe: I de seneste uger har Torvecaféen i midten af Ringe været lukket, og et skilt på døren forklarer, at det er på grund af sygdom.

Ifølge Inge Vib arbejdes der på at få åbnet caféen igen, men det bliver ikke med hendes mand og indehaver af caféen, Morten Vib, bag disken.

For knap tre uger faldt den 61-årige Morten Vib ned fra taget på hustruens 3-i-en-forretning få meter fra caféen.

- Han skulle rense skiltet, og han ryger ned på hovedet, og det er der, at der er sket nogle skader. Det går stille og roligt fremad, siger Inge Vib, der oplyser, at hendes mand har været i kunstig koma i 14 dage.

Hun ønsker ikke at uddybe skadernes omfang.

- Vi håber selvfølgelig, at han kan komme tilbage igen. Men vi kan ikke sige, hvordan. Det kan vi ikke, og det kan lægerne heller ikke lige nu, forklarer Inge Vib.

Hvornår caféen igen er åben, det er endnu uvist.

- Men vi arbejder hårdt på at få åbnet den igen, og så hurtigt som muligt. Der er både købere og forpagtere inde i billedet, siger Inge Vib, der dementerer, at hendes mand skulle være afgået ved døden.

- Der er nogle, som har været forbi for at kondolere, men det passer altså ikke. Det går stille og roligt fremad, siger Inge Vib, som har modtaget en strøm af henvendelser siden den tragiske ulykke.

- Jeg kan kun sige tak for de blomster, hilsener og søde ord, som jeg har fået med på vejen fra kunder og mange andre, siger Inge Vib.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.