Topchef udskiftes til nytår

Vicekommunaldirektør Kai Winton går til nytår. [Bloed retur]
Foto: Birgitte Heiberg

Topchef udskiftes til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg-Midtfyn: Var det noget med et job til 840.000 kroner i årsløn, jævnlige aftenmøder, men som regel fri i weekenden. Og en god pension?

Så er det om at lægge billet ind, når politikerne i Faa­borg-Midtfyn i løbet af få måneder skal på jagt efter en ny vicekommunaldirektør.

62-årige Kai Winton Hansen har nemlig meddelt, at kan forlader sit direktørkontor til nytår for at trappe ned som kommunal seniorkonsulent og så sige endeligt farvel med udgangen af 2010.

Hvordan en ny næstkommanderende skal findes, er ikke fastlagt, men kommunaldirektør Benny Balsgaard regner med at den tre mand store direktion, som også omfatter direktør Annalise Horster, skal holdes intakt.

- Tre direktører er et passende antal til en kommune af vores størrelse. Jeg mener faktisk, at vi er en af de kommuner med færrest direktører, siger Benny Balsgaard.

En af de hårdeste kritikere af ledelsesstrukturen i Faa­borg-Midtfyn, K-politikeren Søren Clemmensen, mener dog, at Kai Wintons farvel skal benyttes til at se efter, om chefkabalen er lagt rigtigt.

Efter hans mening er chefstrukturen i Faaborg-Midtfyn Kommune fra begyndelsen er bygget op "efter det for hånden værende søms princip".

- Lad os nu se helt åbent og ærligt på, hvilken organisation, vi helst vil have og så tilpasse ledelsen efter det. Det her er en ny god anledning, siger Søren Clemmensen, der dog ikke forventer støtte.

Og borgmester Bo Andersen (V) afviser da også totalt med en bemærkning om, at Søren Clemmensen må have glemt, at kommunalbestyrelsen de seneste måneder har diskuteret chefstrukturen.

- Det forslag er skudt længere ud end hjørneflaget, konstaterer Bo Andersen.

Topchef udskiftes til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce