Tonsvis af sne væk fra vejsiden


Tonsvis af sne væk fra vejsiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele ugen har flere lastbiler arbejdet på at køre sne væk fra de midtfynske vejsider - så der er plads til ny sne

Midtfyn: Vognlæs efter vognlæs af frosthårdt grumset sne er de seneste dage blevet fjernet fra vejsiderne i Ringe.

Folkene i kommunens vejafdeling har nemlig lejet en såkaldt sneslynge af kollegerne i Svendborg Kommune, og med den i gang kan de meter for meter fjerne den sne, som mange steder tårner sig op mellem vejbane og fortov.

- Vi er nødt til at have fjernet noget af sneen, for hvis der kommer mere, så er der ikke plads til at skrabe det til siden, uden at det ryger ind over cykelsti og fortov, forklarer vejchef Torben Jensen.

Onsdag og torsdag var snerydningen i gang i Ringe by, og i går fortsatte arbejdet i Kværndrup. Muligvis står snebunkerne i andre midtfynske byer for skud i næste uge - afhængig af vejret.

Ifølge driftsleder Søren Lindstrøm fra vejafdelingen, så er de mange ton sne fra vejsiderne i Ringe kørt til det nye industriområde nord for Hestehavevej i Ringe, hvor der endnu ikke er skudt nye virksomheder op.

- Vi er nødt til at læsse sneen af på asfalterede arealer, så smeltevandet kommer i kloakken og til rensningsanlægget, for det er jo ikke ren hvid sne, vi rydder væk, siger Søren Lindstrøm.

Han vurderer, at der de seneste dage er fjernet 1000 kubikmeter sne alene fra vejsiderne i Ringe by, og så er der endda kun fjernet sne fra de store gennemgående veje og ikke villavejene.

Tonsvis af sne væk fra vejsiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce