Fredag sidst på eftermiddagen begyndte Ringe Ølstafet. De unge løb to gange rundt om Ringe Sø.

Ringe: Sjældent er der set så mange motionister rundt om Ringe Sø, som det var tilfældet fredag fra klokken 16.

Med ølflasken i hånden begav over hundrede unge fra Midtfyns Gymnasium og omegn sig ud på ruten. Og det kan være hårdt at være hurtigst rundt om søen, når der skal tylles en kasse øl undervejs, og man skal to gange rundt.

- Jeg kan ikke mere.

En pige med langt lys hår og en øl i hånden kæmper med at holde trit med sit hold.

- Det er lidt trist, når der er en kasse, der skal tømmes.

Mads Sandlykke fra 2. H på Midtfyns Gymnasium kommenterer flittigt de forbipasserende sammen med sine to kammerater Victor Nykjær fra 2.X og Emil Kilschou fra 1.B.

- Vores holdkammerat Thomas Dahl fra 2.QY blev skadet til fodboldtræning, så på grund af hans afbud kan vi ikke stille op. I stedet sidder vi her hos Victor og hylder Dansk Pilsner, siger Mads Sandlykke og tilføjer, at når man ikke får SU, bliver man nødt til at købe de billigste øl på markedet.

Drengene har fuldstændig styr på priserne. Ifølge dem kan du få en Dansk Pilsner for to kroner. En kasse kan du få for 110 kroner.

Ikke alle kan dog tåle kvantitet frem for kvalitet. Et par drengene aftaler at holde pause og benytte lejligheden til at tømme mavesækken ved søbredden, inden de ufortrædent fortsætter. De skulle jo nødig komme sidst i mål. Det er et spørgsmål om ære.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Balancegang: Tysk tjener serverer 27 liter øl

Balancegang: Tysk tjener serverer 27 liter øl

1
Oktoberfest er allerede et hit

Oktoberfest er allerede et hit

1
500 besøgende til Øllets Dag

500 besøgende til Øllets Dag