Tømrermester Carsten Knudsen får 43-årige Martin Harboe som partner i virksomheden

I 24 år har nu 52-årige Carsten Knudsen været eneejer af tømrer- og snedkervirksomheden af samme navn.

Men fremover får han selskab i skikkelse af den 43-årige Martin Harboe. Han har nemlig købt en partnerskabsandel i virksomheden.

- I et års tid har jeg grublet over, hvordan vi holder gryden i kog i fremtiden, forklarer Carsten Knudsen.

- Så fandt jeg Martin, og vi har puslet med idéen i løbet af efteråret, og resultatet er, at vi har lavet en partnerskabsandel, siger Carsten Knudsen, der startede firmaet i 1992.

Det var i Kværndrup, hvor han i første omgang var ene mand om opgaverne. Siden er virksomheden vokset og vokset, og i dag er der 52 ansatte.

- I 24 år har jeg været alene om at tænke, hvordan verden ser ud i morgen, og virksomheden har nået en størrelse, hvor der hviler for meget på et sæt skuldre, og det ansvar bliver nu delt ud, forklarer Carsten Knudsen.

- Jeg er meget glad, og jeg har armene højt hævet over hovedet, for hele idéen er, at den her virksomhed skal gro videre, og jeg har fundet en superpartner, der har viljen, evnen og erfaringen til at gøre det, lyder det rosende fra den 52-årige tømrermester.

Martin Harboe er bosiddende i Langeskov, er gift med Line, og de har tre børn. Han blev ansat som byggeleder i virksomheden i juni 2015, og han kom fra en lignende stilling hos Guldfeldt. Ved ansættelsen svævede et partnerskab i luften.

- Min motor har kørt i 24 år, og nu kommer der en ny motor ind, der er ni år yngre. Så der kommer ny energi og nye øjne på, siger Carsten Knudsen.

- Men der kommer ikke til at ske de store revolutioner, for det er en solid virksomhed, siger Martin Harboe.

Hvordan arbejdsopgaverne fordeles i hverdagen, det er der allerede kigget på.

- Martin får ansvaret for entreprisedelen, mens jeg bliver reference for de mindre opgaver. Men det kan også være, at vi fremover gør nogle ting anderledes, siger Carsten Knudsen.

- Om jeg fortsætter 10 eller 20 år endnu, det ved jeg ikke. Men nu får Martin det hele med 24/7. Året rundt - også i weekender, og når der er for lidt ordrer og for mange ordrer inde, smiler Carsten Knudsen, der godt kan se lidt af sig selv i den nye partner.

- På mange områder er vi ens, men også ret forskellige. Vi leger godt sammen, og han er en, jeg også kan spise middag med, og det har været vigtigt, siger Carsten Knudsen.

Carsten Knudsen har hovedafdeling på Industrivej i Ringe, og derudover er der en afdeling i Svendborg. Her arbejdes der fortrinsvis med vedligeholdelses- og serviceopgaver.

Martin Harboes partnerskab gælder begge afdelingen.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.