To musikere taler ud

Peter Sommer har en barndomsven fra Skanderborg med, når han stiller op til talkshow i polymeren. Arkivfoto

To musikere taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Sommer og Klaus Handsome kommer ind på fælles geografisk baggrund

Årslev: De to sangere og sangskrivere Peter Sommer og Klaus Handsome er på plakaten ved bibliotekets næste talkshow på Polymeren i Årslev. Det foregår tirsdag 23. januar kl. 19.30.De vil bl.a. komme ind på deres fælles baggrund fra Skanderborg og om det at leve livet som kunstner.Begge medbringer deres guitar, og der er således lagt op til en blanding mellem snak og musik.Peter Sommer albumdebuterede i 2002 med bandet Superjeg, som udgav to albums. Solodebuten kom i 2004 med det anmelderroste album "På Den Anden Side", og siden har han udgivet yderligere tre soloalbums.I 2010 slog Peter Sommer sig sammen med kollegaen og vennen Simon Kvamm og dannede gruppen De Eneste To. Han har modtaget flere priser, herunder Danish Music Awards samt Steppeulven.

Klaus Handsome debuterede i 1998 med singlen "Big Buddha". I 2004 udgav han albummet "I denne tidsalder" hvorpå et hav af musikalske legender medvirker.Klaus Handsomes andet album "Den sidste nat" udkom i 2009. Han turnerer året rundt og arbejder lige nu på et nyt dansksproget album med besætningen i Saybia. .

De to har kendt hinanden siden folkeskoletiden. De mødte hinanden i 1982 hos Peter Sommers far, som ejede det trykkeri, hvor Handsomes hedengangne og selvudgivede fodboldmagasin, "Fodbold-nyt", udkom.Her mødte Klaus første gang den syv år yngre Peter, og det blev starten på et venskab, men de to har ikke tidligere turneret sammen.

Samtalen styres af Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes kulturformidler, Mia Ben-Ami. /EXP

To musikere taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce