To mere sigtet for brutalt overfald


To mere sigtet for brutalt overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politis drabssektion regner med snart at kunne slutte efterforskningen af blodigt overfald på 29-årig mand i hans eget hjem i Årslev i sommer

ÅRSLEV: Drabssektionen ved Fyns Politi regner ifølge lederen, vicepolitikommissær Jack Liedecke, med inden for de nærmeste uger at sætte punktum for efterforskningen i sommerens brutale overfald på en 29-årig mand i hans eget hjem i Årslev.

- Vi mangler lige nogle tekniske erklæringer og at få afhørt de to brødre, der sidder varetægtsfængslet i sagen, oplyser efterforskningslederen.

Begge brødre har hidtil nægtet at udtale sig. Men de skal have chancen igen, inden sagen bliver sendt videre til anklagemyndigheden, som skal tage stilling til tiltalespørgsmålet, tilføjer han.

Det kommer til at ske, inden de to brødres seneste fængslingsfrist udløber den 8. november, fastslår han.

Yderligere to bag tremmer

Yderligere to mænd har været varetægtsfængslet, sigtet for meddelagtighed i det blodige overfald, der efterlod den 29-årige maltrakteret i ansigtet med skovle eller lignende.

De er begge fra Odense-området og bekendte til de to fængslede brødre på 17 og 27 år.

De blev varetægtsfængslet ved et lukket grundlovsforhør for at undgå, at de kunne påvirke efterforskningen, men begge blev løsladt igen efter fire uger, oplyser Jack Liedecke.

De er dog stadig sigtet for delagtighed i overfaldet, pointerer han.

29-årig under genoptræning i Ringe

Politiet kom på sporet af dem, da det under efterforskningen kunne se, at der havde været flere med ved overfaldet, som skete en sen fredag aften i slutningen af juli.

Det kan ikke udelukkes, at der var endnu flere involveret, konstaterer drabssektionens leder.

Jack Liedecke oplyser, at det endnu er for tidligt at sige, hvilke fysiske og psykiske mén den 29-årige får efter overfaldet.

Han blev meget alvorligt kvæstet og lå længe i respirator på Odense Universitetshospital, hvorefter han blev overført til genoptræning på Hammel Neurocenter.

I øjeblikket er han i gang med genoptræning på Sygehus Fyn Ringe, oplyses det.

To mere sigtet for brutalt overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce