To løb kickstarter Outdoor Sydfyn på søndag

Det bliver en forårs-forsmag på årets Outdoor Sydfyn, når der søndag 28. april afvikles både trail run og mountainbikeløb her i Svanninge Bakker. Arkivfoto: Outdoor Sydfyn

To løb kickstarter Outdoor Sydfyn på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et mountainbikeløb og et trail run i Svanninge Bakker på søndag bliver en forårsbebuder og appetitvækker på Outdoor Sydfyn i august.

Faaborg: Selv om der er næsten fire måneder til årets store outdoor-event, kommer det til at smage af Outdoor Sydfyn i Svanninge Bakker søndag 28. april. Her er Outdoor Sydfyn nemlig vært for to events, når der afvikles mountainbikeløb og trail run.

Eventchef Rico Busk er glad for at kunne vise Faaborgs herligheder frem året rundt:

- De sydfynske alper byder på noget af Danmarks bedste og smukkeste terræn. Med de to forårsløb kan vi byde på outdoor-events hele året rundt. Vi har også noget i støbeskeen til november. Men det helt store brag af en outdoor-fest bliver som sædvanlig den forlængede weekend i august, fortæller han. Trail run på søndag starter klokken 10 med distancer på 6 og 12 kilometer. Det er både for løbere, der aldrig har dyrket trailløb før, og for dem, der vil udfordre sig selv og give den fuld gas i de stejle bakker.

Begge distancer indeholder naturens udfordringer, hvor løbeteknikken kommer på prøve, når der konstant skiftes retning på smalle stier, og de mange stigninger skal forceres. Der bliver en rundstrækning på tre kilometer.

Mountainbikeløbet starter klokken 13. Der er to distancer på henholdsvis 35 og 75 minutter plus omgangen færdig. Ruten indeholder enkelte stræk fra det legendariske MTB-race i august, "Den Gode, Den Onde og Den Grusomme", men vil være krydret med andre stier og sat sammen på en anden måde. Ruten er lidt nemmere end august-løbet og appellerer bredt. Om små fire måneder følger så det store Outdoor Sydfyn fra 22. til 25. august. - Outdoor Sydfyn er for alle. Den inkarnerede sportsudøver, der søger de hårdeste, mest krævende konkurrencer. Familien, der vil tilbringe en weekend sammen, fuld af kvalitetstid, natur og masser af sjove outdoor-aktiviteter på vand og land. Og alle dem, der bare gerne vil kigge på, spise en is, drikke en øl og nyde det enestående natur- og kulturlandskab omkring Faaborg, fremhæver Rico Busk.

To løb kickstarter Outdoor Sydfyn på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce