Årslev: Fra den 30. juni i år er det slut med at handle i Dagligbrugsen på Overvejen i Årslev.

Brugsen er nemlig med på listen over dagligbrugser og lokalbrugser, som skal lukkes, fordi de kører med store underskud, oplyser Coop ifølge TV 2 i en pressemeddelelse.

I brugsen i Årslev bekræfter en ansat, at brugsen er med på listen og lukker den 30. juni i år, men vedkommende henviser ellers til Coop for yderligere kommentarer.

"Det er butikker, der giver betydelige underskud og hvor vi gennem flere år har kæmpet for at vende udviklingen. Men i år har butikkerne samlet set desværre forstærket den negative udvikling, trods en stor indsats fra medarbejdernes side. Vi ser derfor ikke flere muligheder for at drive dem videre", siger kædedirektør i Dagligbrugsen Torben B. Andersen i pressemeddelelsen.

Ifølge informationsdirektør Jens Juul Nielsen er det endnu ikke besluttet, hvad der skal ske med bygningen på Overvejen.

- Det skal vi til at se på nu, men vi er åbne over for det hele - både hvis folk vil leje den eller købe den. Det gælder også i forhold til, hvis man vil åbne en dagligvareforretning på stedet, siger informationsdirektøren.

Dagligbrugsen er nærmeste nabo til Rema 1000, og derudover har Årslev/Sdr. Nærå også en Spar. Den genåbnede for kort tid siden med nye ejere.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Millionunderskud: Investeringer og færre solgte varer koster dyrt

Millionunderskud: Investeringer og færre solgte varer koster dyrt

Millionoverskud: Brugserne øger overskuddet i stort investeringsår

Millionoverskud: Brugserne øger overskuddet i stort investeringsår