Kværndrup: Trods masser af smat og mudder som følge af de seneste dages kraftig regn, så fandt op mod 50.000 vej til årets Egeskov Marked.

Det er vurderingen fra formanden for Egeskov Markedsforening, Uffe Østergaard, da han onsdag aften så småt kan gøre status.

- Mellem klokken 11 og 14 havde vi ligeså mange som sidste år. Vi har ikke et tælleapparat, men jeg tør godt sige, at der har været 50.000, lyder det fra formanden, som i lighed med sidste år tyvstartede med markedet tirsdag.

- Vi havde en god dag tirsdag, selv om der kom kraftig regn, forklarer han.

Årets besøgstal er noget færre end sidste år, hvor op mod 70.000 fandt vej til markedspladsen, som lå badet i flot solskin.

- Selv om det har været fedtet, så skal vi være tilfredse. Det har været en god dag. Det har været et godt marked, siger Uffe Østergaard.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.