Faaborg-Midtfyn: Siden midten af december har det været muligt at indstille ildsjæle og idrætspræstationer til kommunens årlige fejring af frivilligheden i kommunen.

Men foreningsfolk og andre har ikke været så flittige ved tasterne henover julen og nytåret med indstille folk og foreninger til de forskellige priser.

Det er i hvert fald meldingen fra Helle Hansen fra kommunens kulturafdeling. Kun få indstillinger er der indløbet på nuværende tidspunkt.

- Det er som om, at folk lige skal mindes om det nogle gange, siger Helle Hansen.

Heldigvis kan man nå det endnu, men man skal skynde sig. For mandag den 18. januar kokken 14 udløber fristen.

Man kan indstille i kategorierne Årets samarbejdspris, Årets forening, Du gør en forskel, Årets kulturelle ildsjæl, Årets frivillig-sociale ildsjæl og Årets idrætspræstationer.

Indstillinger sker via kommunens hjemmeside www.fmk.dk/fejring, og her kan man også læse mere om kriterierne i de enkelte kategorier.

Selve fejringen finder sted den 26. februar i Brobyværkhallen.
Årets taler bliver Anette Vilhelmsen, og desuden kommer Tue Lassen fra Faaborg Orienteringsklub forbi og giver et ord og skulderklap med på vejen til de sportsfolk, der skal hyldes for Årets idrætspræstationer.

I løbet af aftenen serveres der en lille anretning, og det er gratis at deltage. Man skal dog sikre sig en billet via kommunens hjemmeside. Det er muligt, så længe der er ledige billetter.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.