Tidsplan holder: Ny tankstation klar til brug

Fredag morgen kunne Mads Jensen, til højre, og Jan Frederiksen, indehaver af Lykke Cykler og Scootere, konstatere, at arbejdet foran cykelforretningen er færdigt. Foto: René Johansen

Tidsplan holder: Ny tankstation klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oles Olie har lukket tankanlægget i Algade, og i stedet er det nye på Østre Ringvej nu færdigt. Seneste i weekenden kan de første bilister tanke på stedet.

Ringe: Bilister har siden mandag i denne uge forgæves gjort stop hos Oles Olies tankanlæg i Algade i Ringe for at tanke benzin og diesel.

Indehaverne har nemlig besluttet at nedlægge den slidte station, men det gode er, at den gamle erstattes af en ny. Det bliver dog ikke i Algade, at der fremover skal tankes, men derimod på Østre Ringvej 26.

Her har håndværkere været i gang i de seneste uger med blandt andet at få gravet tanken ned, og det arbejde er nu fuldendt.

- Jeg var lidt skeptisk i forhold til, om tidsplanen holdt, men det har den gjort. Det er gået efter planen, siger medejer af Oles Olie, Mads Jensen, der lørdag kan lade de første kunder tanke på stedet.

Her kan der betales med kort, mens der på den anden side af hegnet, på virksomhedens egen matrikel, kan tankes og betales med kontanter.

- Der er nogle, der gerne vil betale kontant, og derfor bibeholder vi den, siger Mads Jensen, mens han betragter håndværkernes arbejde med den sidste finish.

Det er godt et år siden, Oles Olie købte matriklen, og hvor Lykke Cykler og Scootere har haft til huse i nu et år.

I den anledning og i anledning af, at der er kommet en ny tank, inviterer parterne til en lille event, når varmegraderne er blevet lidt højere.

- Det bliver til foråret, men det skal vi nok melde ud, siger Mads Jensen.

Omkring en millioner kroner har det kostet at etablere den nye tank. Det beløb skulle også være smidt i en renovering af det gamle anlæg i Algade.

Tidsplan holder: Ny tankstation klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce