Tidlig sommer har givet ekstra arbejde


Tidlig sommer har givet ekstra arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pontonen ved Klinten kommer nok op i morgen. Der er ikke overskud til ekstra service, når sommeren starter så tidligt

FAABORG: Sommeren er startet tidligt i år. Det kan man mærke på havnen i Faaborg, hvor havnefoged Lasse Olsen igennem den seneste måned stort set har arbejdet i døgndrift.

- Vi har jo masser af gæster, mange flere end vi plejer på det her tidspunkt, og det er godt. Men bemandingen har ikke været tilpasset. Sommerhjælperne starter først op her i juni eller i juli, fortæller havnefogeden, som på grund af den overraskende travlhed har måttet skyde nogle projekter.

- Vi ville gerne have gjort minigolfbanen på Marinaen klar til grundlovsdag, men det har vi måttet skubbe, til der bliver lidt mere tid, konstaterer han.

Det er også hans folk, som skal sejle den ponton ud til Klinten-stranden, som hver sommer ligger klar til udspring. Og selv om solen mere eller mindre har indikeret sommer den seneste måned, er der stadig ingen ponton til de svedende badegæster.

- Vi sejler den ud, når Park og Vej siger, den er klar til at komme i vandet. Normalt kommer den ud til grundlovsdag. Og dér var den også klar, men så blæste det for meget. Så vi håber på at kunne sejle den ud mandag (i morgen, red.), siger Lasse Olsen.

Hvorfor er den ikke kommet ud før, når nu stranden længe har været befolket af badegæster?

- Det er ikke mig, der tager den beslutning. Men kommunens folk har jo også rigtig travlt nu. Der skal plantes blomster og gøres sommerklar på så mange områder. Og ifølge kalenderen skal pontonen ud til 5. juni, og så tænker man nok ikke på at sætte den ud før, bare fordi solen skinner, siger havnefogeden.

Det lykkedes ikke i går at få fat i chefen for Park og Vej, Preben Terp, for at få kommunens forklaring på, hvorfor sommergæsterne ikke har kunnet springe ud fra pontonen endnu.

Tidlig sommer har givet ekstra arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce