Tennisklubben har bøvl med vandet


Tennisklubben har bøvl med vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reparation af vandingsanlæg giver uforudset store udgifter.

FAABORG: Faaborg Tennisklub har de seneste par år haft problemer med vandingsanlægget, og derfor skal klubbens medlemmer nu tage stilling til, om man i år vil bruge knap 50.000 kroner på en reparation, der skal sætte en endelig stopper for problemet.

De sidste to år har man årligt brugt 5000-10.000 kroner i reparationer, og det har været lidt som at tisse i bukserne, fortæller tennisklubbens formand Dorte Høgh.

Problemet er, at vandingsanlæggets styremekanik er placeret nede i en brønd, som har det med at løbe fuld, fordi den ikke er tæt. Derved kommer styremekanikken til at stå under vand.

- Den vandstigning vil åbenbart være der hvert år. Og så er det dumt, at betale penge for at reparere det hvert år, siger Dorte Høgh.

Derfor har klubben fået et tilbud på hvad det vil koste at flytte styremekanikken op i et tørt hus.

Kostbar løsning

- Det er rimelig kostbart. Det er flere penge, end hvad vi har sat af til baneklargøring, siger formanden om de knap 50.000 kroner.

På den almindelige generalforsamling besluttede medlemmerne, at to baner, der tit står under vand, skal lægges om.

Det vil koste knap 200.000, og de penge havde klubben næsten. Men hvis den dyre reparation af vandingsanlægget skal realiseres, vil det blive på bekostning af baneomlægningen, der så må skrinlægges i denne omgang.

Medlemmerne spørges

Derfor er klubbens medlemmer indkaldt til ekstraordinær generalforsamling 24. juni.

- Det her er vi nødt til at spørge medlemmer om, siger Dorte Høgh, der fastslår, at tennisklubben ikke regner med at skulle ud at låne penge til reparationen, ligesom kontingentstigninger heller ikke er på dagsordenen.

Og når alt kommer til alt er denne sommer måske ikke den værste til en eventuel udskydning af den planlagte baneomlægning. I år har klubben nemlig indtil videre været forskånet for problemerne med de to baner, der ellers plejer at stå under vand.

- I år har vi haft en fantastisk sommer. Og derfor er banerne mere støvede, end de nogensinde har været, siger klubbens baneformand Eske Brun.

Der er i alt 230 medlemmer i Faaborg Tennisklub.

Tennisklubben har bøvl med vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce