Team Rynke nåede Paris i fin stil


Team Rynke nåede Paris i fin stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Lørdag i sidste uge blev Team Rynke sendt ud på første etape af turen fra Ringe til Paris. 7 dage, 1153 kilometer og 10 punkteringer senere har cykelholdet nået sit mål.

Det fortæller Bente Madsen via sin mobiltelefon fredag eftermiddag, mens holdet stadig befinder sig i udkanten af Paris. Selv valgte hun at stå af cyklen i tirsdags og har i stedet taget plads i følgebilen.

- Det var slet ikke meningen, jeg skulle være med i år, men de andre overtalte mig. For to måneder siden styrtede jeg under træningen og fik en kraftig hjernerystelse. Derfor skal jeg undgå enhver form for overanstrengelse, fordi jeg risikerer at få konstant ondt i hovedet, fortæller hun.

Bente Madsen er samtidig den eneste deltager i dette års Team Rynke Tour de Paris, som har været en tur i græsset. Selv kalder hun det "en sidelæns parkering".

- Det er faktisk lidt pinligt. Jeg forsøgte at træde af på naturens vegne, men min ene fod sad fast i pedalen. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, ler hun.

De øvrige deltagere har alle klaret den lange tur uden problemer, godt hjulpet på vej af holdleder og tidligere ver-densmester Jørgen Emil Hansen.

- Han har dannet fortrop og bestemt farten, mens Carlo Lorentzen har sørget for at få de sidste deltagere med, fortæller Bente Madsen.

Ifølge planen skal Team Rynke mødes med et andet cykelhold, Team Nord, på Concordepladsen i centrum af Paris klokken 18 fredag aften. Sammen skal de to hold køre det sidste stykke ad Champs-Elysees i retning mod Danmarkshuset. Her vil deltagernes familie stå klar til at modtage dem.

- Vi har haft en god tur, men de fleste glæder sig efterhånden til, at det er overstået, indrømmer Bente Madsen.

Søndag skal deltagerne og deres familier overvære afslutningen på Tour de France. Dagen efter kører de den lange vej tilbage til Ringe. Med bus.

Team Rynke nåede Paris i fin stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce