Musikeren Sys Bjerre fortæller og spiller i Årslev tirsdag aften. Har du ikke billet, kan du købe i døren eller følge med direkte på Fyens.dk.

Årslev: Musikeren og sangeren Sys Bjerre er gæst, når Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne tirsdag aften byder på talkshow på den gamle polymerefabrik i Årslev.

Det er fjerde gang denne vinter, at bibliotekets Mia Bojsen Ben-Ami som talkshow-vært blænder op for en indgående snak med en kendt kulturpersonlighed, og da det denne gang er en musiker, bliver der også en håndfuld sange at opleve undervejs.

For første gang har Fyens.dk fået lov at sende direkte web-tv fra arrangementet, så du kan følge med her fra klokken 18.45.

Vil du hellere følge med helt live, er der stadig billetter at få, oplyser Mia Bojsen Ben-Ami. Billetterne købes i døren, Stationsvej 69 i Årslev.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
Video: Hør Sys Bjerre synge spritny sang til talkshow i Årslev

Video: Hør Sys Bjerre synge spritny sang til talkshow i Årslev