Krarup: I Danmark findes der ikke rigtige bjerge. Men i Krarups nærmeste omegn har de alligevel Voldbjerg, hvor toppen torsdag den 18. maj lægger jord og græs til den årlige Voldbjergaften. Den arrangeres i regi af Krarup Sogns Beboerforening, og traditionen tro lægges der pølser på grillen, mens publikum kan indtage en forfriskning.

Beboerforeningen glæder sig over, at Krarupkoret igen i år vil synge lidt forårssang i det grønne, og der er rullende besøg af en flok Team Rynkeby-ryttere på cykel. Aftenen begynder klokken 17.30, og godt vejr er bestilt. Tag eventuelt en havestol med, og giv gerne besked til beboerforeningen, hvor mange man kommer.

En aften på Bakken Voldbjerg er efterhånden blevet en tradition for sognet, hvor de er meget stolte af deres "bjerg".

For godt og vel 13 år siden lagde frivillige kræfter en stor indsats i, at landsbyen kunne få den gamle samlingssted klargjort og tilbage igen i en stand, hvor det kan bruges, som det sker torsdag. (bgu)

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.