Tænk positivt


Tænk positivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først velkommen til Faaborg, Jørgen Hasseris.

Sidst i oktober besluttede Turistforeningen og Handelsstandsforeningen, at man ville arbejde på at gøre Faaborg til en flot juleby og lysets by. Man var selvfølgelig klar over, at man var sent ude, men hvor der er en vilje, er der også håb, så man gik straks i gang.

Foreningerne opfordrede Faaborgs borgere til at sætte julebelysning op i deres forhaver og specielt ved alle indgangsvejene til byen.

Al start er svær, men mange har allerede fulgt opfordringen, og på min daglige færd mellem min butik og Assensvej er der sat mange julebelysninger op. Tak for det, og jeg håber, der kommer nogle flere til i de næste dage.

Turistforeningen og Handelsstandsforeningen ville gerne have så mange af byens rundkørsler som muligt pyntet med juletræer, men problemet er her, at der ikke er strøm i rundkørslerne. Som du selv nævner, er der sat fire juletræer op i to rundkørsler. Her har byrådsmedlem Flemming Bennebjerg (V) sponsoreret træerne og sørget for sponsorer til lyskæderne.

Arbejdsgruppen fortsætter straks næste år på at gøre det endnu bedre. Her kommer de fleste rundkørsler sikkert med i takt med, at der bliver etableret strøm i rundkørslerne, når der alligevel skal foretages vejarbejde.

Handelsstandsforeningen har i år virkelig lavet et flot program med hestekørsel for børnene og fra mandag med juletog. Butikkerne har i år søndagsåbent i december.

Min private opfordring til byens borgere er "bak op om byen, sæt nogle flere julebelysninger op i jeres forhaver, kom i stor tal til søndagsåbent og handl lokal, så Faaborg forbliver en spændende by, hele året." Selvfølgelig ser jeg gerne, at avisen bakker op omkring de mange positive tiltag.

Og til sidst din opfordring til, at Turist- og Handelsstandsforeningen selv skal sætte julelys op. Det er nemt sagt, men hverken Handelsstandsforeningen, Turistforeningen og for den sags skyld Faaborg Kommune har penge at gøre godt med. Så fortsæt alle positive private initiativer, det hjælper!

(forkortet af red.)

Tænk positivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce