Ryslinge: Sygeplejerske Susanne Bachmann Nielsen, Ryslinge, har i slutningen af 2014 etableret sig med Susannes Hjemmepleje.

Gennem de seneste ca. 13 år har hun arbejdet hos Lægerne Søgårdsvej i Ringe som konsultationssygeplejerske. Før dette arbejdede hun i hjemmeplejen som hjemmesygeplejerske.

- Jeg har længe tænkt på at starte mit eget hjemmeplejefirma, fortæller Susanne Bachmann.

Der er hun så nået til nu, hvor hun blandt andet har fået undervisning i kommunens kommunikationsudstyr, er koblet op på systemet, samt har mødt alle relevante samarbejdspartner.

Dette program skulle gennemføres, hvorefter kontakten kunne underskrives.

Hjertet med

- For mig er det utrolig vigtigt at have hjertet med i mit arbejde, hvilket også er et krav til kommende ansatte. Tryghed, omsorg, fleksibilitet og faglighed er helt klart mine nøgleord for at kunne udfører den optimale pleje, siger Susanne Bachmann.

- Det at møde borgerne i eget hjem stiller store krav til mig og mine kommende ansatte, hvor det er os der er på besøg ved dem og skal udfra dette skabe tryghed, tilføjer hun.

Susannes Hjemmepleje udgår fra domicil på Hestehavevej 46 i Ryslinge, og hvis en person af Faaborg-Midtfyn Kommune er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp - og personen bor i område Nord eller Øst - så er det gratis at skifte til Susannes Hjemmepleje.

Den fungerer naturligvis også med tavshedspligt, og der er mulighed for tilkøb af ydelser.

Også fodpleje

Ønskede sygeplejerskeopgaver og rengøring i private hjem tilbyder Susanne Bachmanns firma også denne form for service, ligesom fodpleje til pensionister kan gives.

Skulle der kræves en speciel ansøgning til kommunen, så hjælper Susanne Bachmann også gerne med at udfylde den, således at alle aspekter kan være helt på plads og i orden.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.