Ringe: Et par unge mænd på anslået 15-16 år går tilsyneladende fra dør til dør i Ringe og udgiver sig for at samle penge ind under dække af, at Ringe Boldklub skal holde en stor fest i anledning af at have vundet et mesterskab. Men det passer ikke, fortæller Jack Kyhe, formand for boldklubben, der er blevet ringet op og tager kraftigt afstand.

- Det er lidt ulækkert, at de går og samler penge ind i vores navn. Vi går ikke rundt og tigger om penge på den måde, konstaterer boldklubformanden, der har kontaktet avisen, fordi han ønsker få svindelnummeret stoppet.

Jack Kyhe har blandt andet hørt om en ældre dame på Rosenvej i Ringe, der er blevet banket op af de unge mænd. Ringe Boldklub overvejer at kontakte politiet. (dako)

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.