Svensk visit på rådhuset


Svensk visit på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunale topchefer fra Skåne vil gerne lære af erfaringerne med kommunalreformen i Faaborg-Midtfyn Kommune - de står over for en lignende reform

RINGE: I eftermiddag får Faaborg-Midtfyn Kommune på rådhuset i Ringe besøg af et halvt hundrede topchefer fra den skånske afdeling af det svenske kommunförbund. Det er en søsterorganisation til Kommunernes Landsforening (KL) i Danmark. Den repræsenterer 33 kommuner i Skåne.

De svenske gæster kommer for at høre om kommunalreformen her.

Det er også en reform på vej i Sverige. Derfor er de kommunale chefer fra broderlandet interesserede i at høre om erfaringerne i Danmark.

Faaborg-Midtfyn fik henvendelsen via KL, som havde foreslået det svenske kommuneforbund at se nærmere på kommunen her på grund af dens administrative organisationsform, oplyser HP-chef Charlotte Hervit.

Gæsterne får også en orientering om den politiske opbygning, strategier, mål og den dialogbaserede aftalestyring, ligesom de kan se frem til at høre om de ledelsesmæssige udfordringer ved at lægge fem kommuner og dele af et amt sammen under én hat.

Endelig kan de respektive faglige chefer ved samme lejlighed stikke hovederne sammen og få sig en netværksdialog på et mere konkret plan.

Svensk visit på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce