Ringe: Svenske Joacim Grahn med Michael Kjellgren som andenkører blev en sikker vinder af Rallysprint i Ringe, da han i sin stærke Ford Fiesta R5 vandt tre af de fire heat - og endda mente at kun en ikke-registreret tyvstart hindrede ham i at vinde det fjerde. Grahn blev noteret for en samlet tid på 20:45, 12 sekunder foran sjællandske Johnny Pedersen/Rene Kristiansen i en BMW M3. Samlet treer blev svenske Matts Lundahl/Magnus Eriksson, også BMW M3 i tiden 20:59, altså to sekunder efter Johnny Pedersen.

Løbschef Peter Bjørnsten fra Motorklubben Centrum i Nr. Lyndelse er rigtig tilfreds med løbsdagen.

- Der røg et par gearkasser, men det hører sig til. Vi er glade for at kunne lave løbet her i Ringe, hvor vi altid bliver godt modtaget. Der er aldrig problemerne med naboerne eller andre. Jeg snakkede selv med en dame på 84 år, der havde glædet sig til, at vi skulle komme. Hun havde inviteret familien på besøg, så de kunne følge løbet fra haven, fortæller han.

Peter Bjørnsten nu 69 år og nåede at fejre 50 års jubilæum bag rettet i motorsporten, før han solgte bilen. I dag er han næstformand i motorklubben i Nr. Lyndelse, der har omkring 60 medlemmer. De kommer fra det meste af Fyn, enkelte så langt væk fra som Jylland og Sjælland.

Der deltog 46 biler i rallystævnet i Ringe, heraf altså en del meget hurtige svenskere.

Stævnet, som blev kørt i Ringes industrikvarter, er formentlig blevet overværet af omkring et par tusinde tilskuere.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.

Mere om emnet

Se alle
Rally-ræs i Ringe: Sponsorer fik lov at mærke adrenalinet pumpe

Rally-ræs i Ringe: Sponsorer fik lov at mærke adrenalinet pumpe