Nr. Lyndelse-Årslev: En eller flere tyve har i weekenden haft travlt med ulovligheder i Nr. Lyndelse og omegn. Ifølge politiet er der anmeldt to indbrud i virksomheder på Kærvej, som begge er sket efter lukketid lørdag og i timerne frem til søndag morgen. I det ene tilfælde er der stjålet kontanter, mens der fra den anden ramte virksomhed ikke er rapporteret om tyvekoster.

Også Nr. Lyndelses lægepraksis blev ramt af indbrud i weekenden. Her var tyven på spil natten til lørdag, og også her blev der stjålet kontanter.

Derudover melder politiets døgnrapport om to anmeldelse om indbrud i biler i postnummer 5792. Begge indbrud er sket mellem torsdag og fredag. I det ene tilfælde blev en rude på en Ford Focus knust og en GPS-navigator stjålet. I det andet tilfælde fik en Renault Clio ødelagt en rude, men her forlod tyven stedet uden at tage noget med sig.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.