Stort cykelløb runder Midtfyn

Billedet her af det store cykelløb er fra 2012, og rytterne i et lignende løb kører i år gennem Rolfsted. Feltet gør holdt i Rolfsted mellem klokken 15 og 19, inden turen går mod Storebælt.

Stort cykelløb runder Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolfsted: Lørdag den 12. september bliver en festdag i Rolfsted og omegn, når cirka 4000 cykelryttere kører over Fyn i det store motionscykelløb Aahus-København. Vejen går nemlig forbi Rolfhallen, hvor rytterne har mulighed for et lille stop.

Veggerby Sport & Kultur står bag arrangementet og Rolfsted Idrætsforening er blevet spurgt om den vil stå for et depot ved Rolfhallen. Her vil rytterne, som er startet i Aarhus få mulighed for et lille hvil, samt mad og drikke. Rytterne vil være i Rolfsted i tidsrummet klokken 15 til 19 inden turen går videre til Nyborg for at krydse Storebæltsbroen.

I Rolfsted Idrætsforening håber man, at rigtig mange fra hele Fyn vil komme og være med til at skabe nogle festlige og hyggelige timer først og fremmest for cykelrytterne, som gerne skulle køre fra Rolfsted med fornyet positiv energi, men også for de mange mennesker, som forhåbentlig dukker op for at heppe.

Mange kender sikkert nogen, som deltager - en far, mor, kollega, nabo eller en god ven.

Arrangørerne kan kun opfordre til, at man tager en tur til Rolfsted for at heppe på de ryttere, man kender - og selvfølgelig også alle de andre.

De har helt sikkert brug for det, når de kommer til Rolfsted. De har her kørt de første 198 kilometer af ruten og er dermed godt på vej, men der venter stadig 178 kilometer inden de rammer DGI Byen i København.

Der vil blandt andet være live musik i løbet af dagen, med blandt andre fynske Caper Clowns, og boder med mulighed for at købe mad og drikkevarer, samt hoppeborg for børnene.

Stort cykelløb runder Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce