Store statsledere har fortsat fokus på Horne

Donald Trump (Jakob Jakobsen) med bodyguards (Salah Zada og Ahvo Pavo) var sidste år i Horne for at få opbakning til sin nye politiske kurs i Guds eget land. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Store statsledere har fortsat fokus på Horne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men krav fra de lokale brandmyndigheder gør, at årets Hornerevy må udvides med en ekstra forestilling.

Horne: Tidligere har både Donald, Angela og Nicolas - med efternavnene Trump, Merkel og Sarcozy - benyttet Hornerevyen som platform til at komme af med vigtige budskaber til verden.

Det internationale toplederfokus kommer heller ikke til at mangle i år, når den 42. udgave af lokalrevyen får premiere den 27. januar 2018 i Horne Forsamlingshus. Det fortæller instruktør Marianne Tjørnehøj.

- Selvfølgelig vil revyen i år være præget af, at der lige har været kommunalvalg, og at Horne i den forbindelse har leveret flere fremtrædende kandidater. Men vi kommer jo ikke uden om, at mange af verdens ledere har fået øjnene op for, hvor vigtig en brik Horne og Faaborg-Midtfyn Kommune er i det store spil. Selv om Horne måske nøgternt set er et ret lille sted, så er der altså mange derude, der har lyset rettet mod os - så jeg tror godt, jeg kan love, at der også i år vil komme prominent besøg fra det store udland, fortæller Marianne Tjørnehøj.

Men ellers er det nu ikke meget, der slipper ud om indholdet, som et hold af tekstforfattere har arbejdet med hen over efteråret.

- Men det er helt sikkert, at der venter publikum en fantastisk oplevelse, siger Marianne Tjørnehøj.

Hornerevy 2018
Hornerevyen spiller følgende datoer: 27. januar, 2. februar og 3. februar.Pris for revy og buffet: 295 kroner

Pris for revy og kaffe/kage til forpremieren den 27. januar klokken 10: 60 kroner.

Der kan købes billetter til alle forestillinger hos Spar i Horne.

Billetter til pensionister

Men 2018-udgaven bliver nu alligevel lidt anderledes, end den plejer. I stedet for tre forestillinger bliver der i år nemlig fire, og det skyldes, at Horne Forsamlingshus har haft besøg af de kommunale brandmyndigheder.

Beskeden herfra lød, at antallet af tilladte gæster per forestilling skulle skæres drastisk ned - fra 150 til blot 110.

- Så for at så mange som muligt kan sikre sig en billet, har vi i år valgt at udvide med en ekstra forestilling, fortæller formand for forsamlingshusets bestyrelse Carsten Lorentzen.

Billetterne er netop sat til salg hos Spar-købmanden i Horne til forestillingerne lørdag den 27. januar, fredag den 2. samt lørdag den 3. februar.

- Men jeg kan da kun opfordre folk til at være hurtigt ude, hvis de vil have billetter til en bestemt dag, siger Carsten Lorentzen.

Nyt er det også, at der skal købes billetter til forpremieren for pensionisterne om formiddagen den 27. januar.

- Tidligere har pensionister bare kunnet møde op, og sidste år var der stuvende fuldt til forpremieren. Det går desværre ikke i år, så det gælder om at købe biletter, hvis man vil sikre sig en plads til forpremieren, fortæller Carsten Lorentzen.

Genvalg på alle poster

Revyholdet, der netop er gået i gang med at indøve numrene, er identisk med det hold, der fik en masse ros for sidste års forestilling.

På scenen i år vil man kunne opleve Inge Henriksen, Dorthe Barber, Marianne Tjørnehøj (instruktør), Gitte Tost, Vips Brems, Jens Lehrmann, Pavo Ahvo, Thomas Ingemansen, Jakob Jakobsen og Salah Zada.

Der var også genvalg i køkkenet. Maden leveres ligesom sidste år af Jeanette Kaagh fra Frk. Jensen i Faaborg.

Overskuddet fra revyen - og det plejer heldigvis at være pænt stort - går ubeskåret til driften af forsamlingshuset.

Store statsledere har fortsat fokus på Horne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce