Store byttedag: Byt dit gamle tøj til noget nyt

Der har tidligere med succes været tøjbyttedage i Ungdomskulturhuset. På lørdag kan man så igen bytte sig til nyt tøj. Arkivfoto: Michael Bager

Store byttedag: Byt dit gamle tøj til noget nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag er der tøjbyttedag i Ungdomskulturhuset, hvor man kan få skiftet ud i garderoben.

Ringe: Har du en bunke tøj liggende bagerst i klædeskabet, som du sjældent eller aldrig får brugt, så har du nu chancen for at få det byttet til "nye" klæder.

Lørdag den 12. august er der nemlig tøjbyttedag i Ungdomskulturhuset på Centrumpladsen i Ringe, og konceptet er ganske enkelt. Hvis du kommer med fem stykker tøj, har du også mulighed for at gå hjem med fem stykker "nyt" tøj.  For hvert stykke tøj du medbringer, får du nemlig udleveret én polet, som du kan bytte til et andet stykke tøj, og der er ikke penge imellem folk.   Det er gratis at deltage - og der sørges for god stemning med byttebaggrundsmusik, byttekage og byttekaffe.

"Du er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge forbi for stemningens skyld, selvom du ikke medbringer tøj", lyder det fra folkene bag tøjbyttedagen. 

Alle er velkomne til at deltage - både drenge og piger - og husk også at invitere vennerne med, lyder opfordringen. 

Hvis ens tøj ikke er blevet byttet væk klokken 15, når arrangementet slutter, bliver det doneret til Røde Kors i Ringe.

Tøjbyttedagen begynder klokken 10, og på nær undertøj og sokker er man velkommen til at medbringe alle typer tøj. Det er dog vigtigt kun at medbringe tøj i en sådan tilstand, som man selv ville have lyst til at tage med hjem.

Normalt skal man være 15 år for at komme ind i Ungdomskulturhuset, men den aldersgrænse er strøget på lørdag, så alle har mulighed for at være med i tøjbyttedagen.

Store byttedag: Byt dit gamle tøj til noget nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce