Stor variation i nyt program

Faaborg Musikforening er stolte af at Caroline Henderson er en del af programmet for den kommende sæson.
Foto: Stephen Freiheit

Stor variation i nyt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Henderson, klassisk og kabaret i musik­forening

FAABORG: Jazz med den anmelderroste Caroline Henderson. Barok med Bachs Juleoratorium. Og Kopenhagen Kabarett så morsom og perlende musikalsk, som man ellers kun ser det i 1920'ernes dekadente Berlin.

Jo, Faaborg Musikforening kan også i den kommende sæson byde på en bred vifte af koncerter.

Formand Kirsten Styrbæk kunne på generalforsamlingen forleden løfte sløret for det nye program over for de cirka 80 fremmødte af foreningens i alt 333 medlemmer.

Koncert i museum

Et helt nyt tiltag i programmet er, at foreningen er gået sammen med Bymuseet om at arrangere en koncert i Den Gamle Gård i august. Her spiller danske Duo Histórico på historiske guitarer fra 1800-tallet.

Også DR's Ungdomsensemble og Pro Musica fra Odense Symfoniorkester er blandt navnene, som kommer forbi Faaborg i den kommen sæson 2008/2009.

Fra minus til plus

Det er naturligvis ikke gratis at trække kulturtilbud af denne kaliber til det sydfynske, og Kirsten Styrbæk benyttede da også generalforsamlingen til at glæde sig over de økonomiske appelsiner, der er faldet i foreningens turban, efter at det amtslige tilskud røg sammen med Fyns Amt.

- Dette nødråb blev hørt af en fond, som hedder Fyn-Langelands Fonden. Pludselig dumpede der et brev ind i min postkasse, hvori der var en check på 25.000. Det var jo helt fantastisk. De havde læst om foreningens problem i avisen, sagde Kirsten Styrbæk.

Foreningen havde desuden i 2007 søgt og modtaget 25.000 kroner hos Wilhelm Hansen Fonden, og de i alt 50.000 kroner i ekstraordinær indtægt betød, at foreningen kom ud af 2007 med et tilfredsstillende resultat på helt nøjagtig 49.001 kr. mod et underskud på minus 35.024 kr. i 2006.

Foreningen har i den seneste sæson modtaget 25 nye medlemmer. Indtægter på kontingent steg da også fra knap 45.000 kroner til næsten 49.000 kroner, mens entreindtægterne steg fra 48.606 kroner til 61.967 kroner.

Desuden modtager foreningen tilskud fra kommune og Kunstrådet - og også den lokale sparekasse har spyttet kroner i Faaborg Musikforening.

På valg i bestyrelsen var Hanne Paulin, Hanne Fentz og Erling Truelsen, som alle blev genvalgt på generalforsamlingen.

Stor variation i nyt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce