Knap 80 mødte frem, da der tirsdag aften var indkaldt til stiftende generalforsamling i Kværndruphallen.

Kværndrup: Arbejdet med at gøre hallen i Kværndrup til en selvstændig enhed kom tirsdag aften et stort skridt nærmere, da hallen fik sin første bestyrelse.

Cirka 80 personer mødte op til den stiftende generalforsamling, og blandt dem blev der valgt syv personer, som nu udgør bestyrelsen.

Anne Klit, Morten Løkke, René Dyrberg Jørgensen, Ulrik Krogh, Lars Larsen, Anders Hansen og Jesper Sell blev valgt ind i bestyrelsen, mens Christina Pedersen og Karin Larsen er suppleanter. Både skolen, idrætsforeningen, boldklubben og borgerne er repræsenteret.

Ifølge Anne Sloth fra arbejdsgruppen vedr. Kværndruphallen skal bestyrelsen nu konstituere sig, og så skal der arbejdes videre med at gøre hallen til en selvstændig enhed. Selvstændigheden sker 1. januar 2018, hvor det fælles samarbejde med hallerne i Gislev og Ryslinge i Ryslingehallerne ophører. 

- Vi har i arbejdsgruppen forsøgt at lave en liste over ting, der skal laves, men det er bestyrelsen, der skal se på det. Der skal laves en masse praktisk arbejde, så der bliver brug for frivillige hænder, siger Anne Sloth.

Er du overrasket over, hvor mange der dukkede op?

- Jeg er bare glad, lyder svaret.

Det fælles samarbejde i Ryslingehallerne blev etableret tilbage i den tidligere Ryslinge Kommune, men nu splitter man op for blandt andet at få flere frivillige kræfter engageret i hallen.

Forleden gav politikerne en stor hånd til opsplitningen, da de med budgetaftalen fjernede en tyngende gæld i Ryslingehallerne på 1,2 millioner kroner.

Torsdag er der stiftende generalforsamling i Ryslingehallen.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Ryslinge ruster sig til at overtage byens hal

Ryslinge ruster sig til at overtage byens hal

Konkurs?: Gæld hiver Ryslingehallerne mod afgrunden

Konkurs?: Gæld hiver Ryslingehallerne mod afgrunden

4
Debat: Skal Ryslinge Hallerne gå konkurs?

Debat: Skal Ryslinge Hallerne gå konkurs?