Stor interesse for udviklingsplan


Stor interesse for udviklingsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsamlingshuse og hal skal skabe ny aktivitet i Krarup og Espe

KRARUP/ESPE: Området omkring Krarup og Espe vil fortsat være en attraktiv del af Fyn, både for de nuværende og kommende borgere.

Det er målsætningen i en ny udviklingsplan, som lokalrådet har præsenteret for 120 borgere ved et arrangement på Espe Skole.

Ifølge udviklingsplanen vil man blandt andet arbejde for at udbygge Espehallen og udendørsarealet, udvikle stier og grønne områder, åbne flere væresteder for unge i alderen 10-16 år og udvikle de to byers forsamlingshuse, så de kan blive mere uformelle borgerhuse.

Krarup og Espe er, ifølge udviklingsplanen, velfungerende byer med hver sin skole, sfo, børnehave, dagplejemødre, kirke, forsamlingshus, handlende og et stærkt foreningsliv. Disse kvaliteter ønsker byerne at styrke, så det fortsat bliver attraktivt at slå sig ned i området.

Ifølge planen er der flere svagheder og udfordringer i Krarup og Espe, som man vil kæmpe imod. Det gælder blandt andet risikoen for faldende befolkningstal, utilstrækkelige transportmuligheder, manglende store kulturseværdigheder, lavt uddannelsesniveau blandt befolkningen og dårlig bredbåndsdækning.

Lokalrådet fik af foreningen Fynsland og Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingspulje 25.000 kroner til at udvikle planen. Den skal være startskuddet til at gå i gang med at forme fremtiden i området.

Krarup-Espe Lokalråd holder i øvrigt repræsentantskabsmøde i aften, hvor temaet netop er, hvilke muligheder der er for at søge støtte til forskellige projekter.

Stor interesse for udviklingsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce