Varmekunder sparer flere tusinde kroner på fald i energipriser

Ferritslev: De faldende energipriser kommer nu også varmeforbrugerne i Ferritslev til gode.

Ferritslev Fjernvarme er kommet ud af 2015 med et stort overskud, og de penge skal betales tilbage i form af lavere varmepriser i 2016.

Ifølge fjernvarmeformand Erik Sønderskov vil en gennemsnitlig husstand spare 4000 kroner i 2016 i forhold til året før - prisen for en megawatt fjernvarme falder fra 825 kroner til omkring 600 kroner.

Fordel for bosætning

- De lavere varmepriser er ikke alene en fordel for de nuværende forbrugere, men også en fordel for bosætningen i vort område, da det vil gøre det endnu mere attraktivt for potentielle tilflyttere at købe hus eller leje bolig her, lyder det fra Erik Sønderskov i en pressemeddelelse.

Fjernvarmeformanden tilføjer, at der fortsat arbejdes med at få koblet varmeforbrugerne i Ferritslev på Fjernvarme Fyns ledningsnet inden næste efterår.

Indtil nu har varmeselskabet dog ikke fået tilstrækkeligt med tilsagn fra husstande i Birkum, Rolfsted og Ferritslev om, at de vil investere i at blive tilsluttet Fjernvarme Fyn. (tiv)

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle

Lilleholt garanterer lavere fjernvarmepriser

2
Effektivisering: Spareplan kan give dyrere fynsk varmeregning

Effektivisering: Spareplan kan give dyrere fynsk varmeregning

18
Fjernvarmen sender 37 mio. kroner tilbage til kunderne

Fjernvarmen sender 37 mio. kroner tilbage til kunderne