Stjal benzin på Shell


Stjal benzin på Shell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: 982, 27 kroner. Så meget stoppede standeren på, da en mand var færdig med at tanke hos Shell på Assensvej mandag eftermiddag ved 17-tiden. Da manden var færdig med at tanke, satte han benzindækslet på igen, satte sig bag rattet og kørte uden at betale, fortæller ejeren af tanken, Vivi Rasmussen.

- Det har ellers været en super jul, så det er bare træls, siger hun.

Selvom samme scenarie sker godt en gang om måneden, er det ikke muligt for tankbestyreren at forsikre sig imod benzinrapserierne, så hun må i stedet sætte sin lid til lokalpolitiet.

- Min mand tog straks op og checkede overvågningsbåndene, og fik nummerpladen. Han ringede til politiet, som sagde at de tilhørte en lastbil fra Sjælland, men det her var altså en blå Chevrolet kassevogn.

Ifølge Vivi Rasmussen fortalte politiet efterfølgende, at de intet kunne gøre, da nummerpladerne ikke var meldt stjålet.

- Men de kunne da godt holde øje med nummerpladerne, når de er ude at køre. Man kan jo også spørge sig selv, hvad en bil med stjålne nummerplader laver her i første omgang. Man kommer da til at tænke på alle de indbrud, der er, funderer Vivi Rasmussen og fortsætter:

- Men det kan selvfølgelig også være, de holder øje. Det tør jeg ikke sige.

Vivi Rasmussen har aldrig oplevet at få sine penge tilbage, efter at en person er kørt uden at betale.

Stjal benzin på Shell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce