Den lokale skytte havde problemer i finalen, men kom på ret kurs

Den lokale riffelskytte Stine Nielsen skød sig tordag til en flot 6. plads i World Cup-finalen i riffel 10m 40 skud. Stine gik i finalen med 416,4 point i indledende - det 5. bedste resultat.

- I de indledende fik jeg en del at arbejde med - gulvet var glat, så jeg gled en del. Men jeg måtte holde hovedet koldt og holde fokus på min skydning. Efter en svær start og en snak med træner Enrico fik jeg godt styr på det igen, og det kørte rigtig godt. Jeg endte med at gå videre til finalen, og det er det, jeg arbejder for - at stå i finalerne - for det er her, jeg skal lære noget, siger Stine Nielsen.

- Finalen var noget op af bakke. Fra starten skød jeg dårligt, men jeg tænkte videre på det næste skud og glemte det, jeg lige havde skudt. Men det var bare ikke nok i dag, sagde Stine efter finalen.

Guld til Kina

I finalen vandt verdens nr. 2, Siling Yi fra Kina, med 207,7 point. Olivia Hoffman fra Østrig fik sølvmedaljen med 205,4 point. Bronzen gik til Xiang Wei Jasmine Ser fra Singapore med 184,6 point.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.