Stiller stopper som formand

Charlotte Stiller skal have en afløser som formand for turistforeningen.

Stiller stopper som formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter to år som formand for turistforeningen trækker Charlotte Stiller sig af personlige årsager.

Faaborg-Midtfyn:Turistforeningen for Midt- og Sydfyn, skal have ny formand, når der på mandag er generalforsamling. Formand igennem de seneste to år, Charlotte Stiller fra Hotel Faaborg Fjord, genopstillier ikke som formand, og det har hun nogle personlige grunde til at gøre, fortæller hun.

- Jeg har en far, der er meget syg i øjeblikket, og ham vil jeg dedikere så meget tid som muligt. Det betyder, at jeg er væk to dage om ugen, så jeg synes ikke jeg kan lægge kræfterne i formandsjobbet. Der skal en til, der har tiden, siger hun.

Charlotte Stiller understreger dog også, at det kun er formandsposten hun siger nej til.

- Hvis jeg havde kræfterne, ville jeg rigtig gerne fortsætte, for jeg synes vi er inde i en rigtig god udvikling. Men jeg tager gerne en bestyrelsespost eller en suppleantpost, hvis jeg bliver det budt, siger hun.

Er der en kronprins kørt i stilling?

- Jeg vil sige, at vi arbejder hårdt på det. Jeg har talt med et par stykker, men der er ikke sat et navn på p.t. Men vi regner med at have en kandidat, når der er generalforsamling på mandag, siger hun.

Generalforsamlingen finder sted på Øhavsmuseet fra klokken 15, hvor turistforeningens medlemmer blandt andet vil blive introduceret til tankerne bag det påtænkte landsskabsmuseum.

Stiller stopper som formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce