Stiftende møde i ny støtteforening


Stiftende møde i ny støtteforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for halbestyrelse efterlyser ildsjæle, der vil hjælpe til

ROLFSTED: Som tidligere omtalt vil Rolfhallen oprette sin egen støtteforening. Derfor er der nu indkaldt til stiftende møde onsdag den 25. juni klokken 19.

Baggrunden er, at hallens bestyrelse længe har været utilfreds med at skulle betale 25 øre til kommunen, hver gang man tjener en krone på at arrangere messer og lignende. Det håber man at kunne slippe for, hvis det i stedet er en selvstændig støtteforening, der skaber den ekstra aktivitet.

I sidste ende risikerer man dog at udhule hele tilskudsmodellen, hvis idéen breder sig til samtlige haller, har formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Lene Høsthaab (V), udtalt til Stiftstidende. Hun erklærede sig dog samtidig åben over for at justere på ordningen, så idrætshallerne kan beholde en større del af pengene.

Liv i lokalsamfundet

I Rolfhallens bestyrelse har man ikke tænkt sig at vente på, at det sker.

- Det er vigtigt, at både Rolfsted Skole og Rolfhallen består, hvis vi skal holde liv i lokalsamfundet. Men det er ikke gratis at have en idrætshal. Faaborg-Midtfyn Kommune taler allerede nu om at reducere tilskuddet til hallerne, og vi kan derfor forvente, at det bliver endnu sværere at skaffe de nødvendige midler, forklarer formand Henning Grønbæk.

Han opfordrer derfor alle til at møde op. Især er der brug for personer, som har lyst til at træde ind i bestyrelsen og være med til at planlægge nye aktiviteter. Men lige så vigtigt er det med ildsjæle, der vil hjælpe til med det praktiske, når arrangementer skal føres ud i livet.

Hallen kan i øvrigt præsentere en ny hjemmeside. På www.rolfhallen.dk kan man således læse mere om mødet og om tankerne bag støtteforeningen.

Stiftende møde i ny støtteforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce