Starter med udekamp i dag: Faaborg ØH vil lege med i toppen af 2. division

Johnny Hvid Suenesen finjusterer sit hold før sæsonpremieren lørdag. Foto: Torsten Cilleborg

Starter med udekamp i dag: Faaborg ØH vil lege med i toppen af 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. divisons-herrerne spiller sæsonpremiere ude mod Kolding HK lørdag

Faaborg: Et forstærket Faaborg ØH skruer lidt op for målsætningen i forhold til sidste år, hvor forvetningen var overlevelse for oprykkerne i 2. division.

Denne sæson vil Johnny Hvid Sunesens mandskab gerne lege med i toppen, men træneren er ikke meget for at lægge for stort et pres på sine spillere, og afviser snak om oprykning:

- Vores målsætning er top seks. Bliver vi nummer fire er det rigtig fint, men en slutplacering som nummer seks vil også være godkendt. Det er en meget stærkt række, vi er havnet i, og den byder på en del lokalopgør, hvor holdene kan drille hinanden, så jeg forventer, at der bliver tæt løb om topplaceringerne, siger han.

Gået og kommet til Faaborg ØH
Faaborg ØH har op til den nye sæson sagt farvel til:Målmand Mikkel Jensen, trappet ned og vendt tilbage til barndomsklubben SUS Nyborg. Venstre fløj Marius Egdal, flyttet til Aarhus og spiller nu i IK Skovbakken. Stregspiller Anders Christiansen, nu kontrakt i Ribe/Esbjerg.

Faaborg ØH har budt velkommen til:

Målmand Jonas Kjærsgaard, har tidligere spillet i Skive, Norge og Otterup HK (1. div. og liga). Målmand Paul Sternberg, har tidligere spillet i SUS Nyborg og Tyskland (2. div.). Stregspiller Kasper Pauli Christensen, kommer fra HC Odense (2. og 3. div.). Stregspiller Morten Jørgensen, kommer fra TM Tønder (1. div og Liga). Bagspiller Anders Moutsen, tidligere SUS Nyborg og Svendborg (2. div.). Venstre fløj Magnus Klingenberg, kommer fra Svendborg (2. div.). Højrefløj, Rasmus Nissen, spillede i Aaarup i sidste sæson, har tidligere spillet for Faaborg ØH.

Følgende spillere er i første omgang tiltænkt en rolle på talentholdet, serie 1: Højre fløj Viktor Heins, U-18 Østfyn HK. Venstre fløj Emil Klink, GOG U18, og Faaborg ØH. Stregspiller Kristian Larsen, Østfyn U18 og Faaborg ØH.

Svær række for Faaborg ØH

I sidste sæson sluttede Faaborg ØH på rækkens fjerdeplads, bedre end de fleste nok havde forventet. Denne sæson er Faaborg ØH i 2. division pulje 2 blandt andre blevet parret med ligareserver fra GOG, Skjern og Kolding IF, som ikke kan rykke op, men som kan give rækkens øvrige hold store vanskeligheder, når ligaspillere trækkes ned for at få kamprutine. Sunesen forventer også nogle svære kampe mod ambitiøse HK Give Fremad, Fredericia HKs andethold, Grindsted og for dens sags skyld også mod Kolding HK, som Faaborg ØH møder ude i sæsonpremieren, i dag, lørdag.

- Vi skal op mod en stribe nye modstandere, men også hold, vi har spillet mod før. Nu har vi haft én sæson i 2. division, og klaret os godt. Det ved modstanderne, så vi kan ikke rende og gemme os. Det har vi heller ikke behov for, siger cheftræneren.

Dejlig, stor trup

- Vi har været i stand til at tiltrække nye spillere, så vi har et talenthold, der skal op og blande sig i fynsserien, og jeg føler, jeg har en dejlig, stor trup, og der er masser af gejst til træningen. Vi vil fortsat gå ind til hver enkelt kamp med ydmyghed, men også med en selvtillid, der kommer af en god fysisk form og at det her er gutter, der vil slås for hinanden, siger han.

Af sommerpausen nye spillere er der størst forhåbninger til den 22-årige stregspiller Morten Jørgensen, der kommer fra Tønder, 21-årig Kasper Pauli Christensen, H. C. Odense, der også spiller streg, og målmanden Jonas Kjærgaard, 24, der kommer fra Otterup. Johnny Hviid Sunesen vil også i kunne trække på Rasmus Nissen, der ellers måtte melde fra i sidste sæson, fordi han er kommet ind hos politiet.

Faaborg ØH spiller første hjemmekamp lørdag den 29. kl. 15 mod Grindsted.

Starter med udekamp i dag: Faaborg ØH vil lege med i toppen af 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce