Starter med spillemænd


Starter med spillemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAASTRUP: Torøhuse-spillemændene kommer og underholder i aften, når Haastrup Foredragsforening tager hul på vinterprogrammet. Det foregår i Haastrup Forsamlingshus klokken 19.30. Alle er velkomne. I vinterprogrammet finder vi også Klaus Jensen, Haastrup Forsamlingshus. Han vil onsdag den 21. november fortælle om sit liv. Onsdag den 16. januar kommer lektor Carsten Dilling, Faaborg, og fortæller om "Guldhornene og romantikken", og onsdag den 13. februar er det tid til et foredrag om sognepræst Torben Hangaards arbejde i Vollsmose. Et par haastruppere, Birthe og Mogens Juul, serverer onsdag den 12. marts foredraget "En rundtur i Sydamerika. Denne aften er der generalforsamling i kaffepausen. Sidste foredrag afvikles onsdag den 28. maj og er en udflugt til Østrupgaard.

Kontingent: 100 kr. pr. husstand, enlige 50 kr. Ikke-medlemmer: 20 kr. pr. foredrag

Knud Pedersens roser

FAABORG: Planteskoleejer Knud Pedersen, som også er kendt fra radio- og tv-programmer, kommer i aften, til Faaborg for at fortælle om sine roser og vise billeder af dem. Det er Det Danske Haveselskab, Faaborg Kredsen, som står bag arrangementet, som holdes i Roklubbens lokaler. Deltagerne medbringer selv kaffekurv.

Luftgevær inddraget af politiet

FAABORG: Det var et luftgevær, der blev brugt i forbindelse med den episode, hvor en vejarbejder blev ramt i hovedet på Assensvej i Faaborg, mandag. Politiet har nu taget våbnet med og opbevarer det indtil videre, men det var ikke ulovligt. Hvis man er over 18 år, må man legalt købe et luftgevær. Politiet skal nu nærmere afhøre den 43-årige, der affyrede skuddet ud over sin have, om det passerede, men ordensmagten forventer, at det ender med en bøde til ham.

Skønsang til julemaden

KORINTH: Der skulle være garanti for skønsang til maden, når Korinth Kro ved tre arrangementer i december til fem retters julemenu får besøg af musical-sangerinden Lise Nees, der sammen med sin familie har slået sig ned i byens gamle lægebolig. Hun kan nydes til maden ved arrangementer den 1. samt den 21. og 22. december.

Starter med spillemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce