Starter forfra: Lokale ildsjæle bag ny Midtfyns Festival

UFO og Søren Huus er to fynske navne, som initiativtageren til Midtfyns Festivalen, Sune Vesterlund Larsen fra Ryslinge Efterskole, godt kan se spille festivalen næste år. Arkivfoto:

Starter forfra: Lokale ildsjæle bag ny Midtfyns Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sune Vesterlund Larsen er initiativtager til en ny udgave af Midtfyns Festival. Den finder sted i Ryslinge næste år, og på lørdag er der informationsmøde, hvor interesserede er velkomne til at dukke op og byde ind med ideer.

Ryslinge: Det er mange år siden, at Midtfyns Festivalen lukkede ned, men næste år genopstår festivalen.

Det sker den 24. og 25. maj, hvor festivalen helt bogstaveligt forstand vender tilbage til begyndelsen, oplyser initiativtageren, Sune Vesterlund Larsen.

Den skal nemlig finde sted i Ryslinge - præcis som den kendte af slagsen begyndte for mere end 40 år siden.

- Vi vil lave en festival, hvor vi er tilbage ved borgere, som sammen med foreninger og andre skal få det i gang - som man også gjorde, da Midtfyns Festivalen startede, siger Sune Vesterlund Larsen.

- Vi gør det af respekt og kærlighed for den oprindelige festival. Den startede også småt i 1976 med små 1600 gæster, siger initiativtageren.

Ideen til festivalen har han haft, siden han var med til at starte efterskolen i Ryslinge for ni år siden.

- Nu har jeg fundet en måde, hvor jeg kan koble efterskolens elever på indholdet, for jeg ser gerne, at det bliver en oplevelsesfestival, hvor man også er aktiv. Det kan være korsang på tværs af generationer eller adventureelever tager børn med på en air track eller op at klatre, siger Sune Vesterlund Larsen og lader samtidig forstå, at efterskolen skal være en del af musikbegivenheden.

- Jeg forestiller mig, at fredag er dedikeret til skoler, hvor man mødes på tværs af skoleformer. Så er det egentlig om lørdagen, at det går i gang, forklarer Sune Vesterlund Larsen.

Endnu er festival-projektet i sin spæde start. På lørdag klokken 11 indbydes alle interesserede til et info- og idéudviklingsmøde på Ryslinge Høj- og Efterskole.

- Vi ved ikke, om der kommer nogen, men vi er nogle, der sætter os sammen, for vi har mange ideer. Har man noget at byde ind med, dukker man bare op, siger Sune Vesterlund Larsen, som godt er klar over, at det ikke bare lige lader sig gøre at træde i fodsporet på festivalen, der trak tusindvis til dyrskuepladsen i Ringe.

- Det klinker stort, men vi vil tilbage til starten. Det skal være lokale bands og fynske produkter.

Tanken er en to-tre store hovednavne. Lasse&Mathilde, som var med til at starte den oprindelige, har sagt ja til at bakke projektet op.

Starter forfra: Lokale ildsjæle bag ny Midtfyns Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce