Stærke kvinder på talerstolen: Få kræfter til at modstå kræften

Magdalena Hochnowska er kommet sig over sin kræftsygdom, og på Ringe Bibliotek vil advokaten videregive sine erfaringer under temaet, Arv og Testamente. Arkivfoto: Kurt Rasmussen

Stærke kvinder på talerstolen: Få kræfter til at modstå kræften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både kræftramte og andre interesserede kan deltage, når Kræftens Bekæmpelse klæder kræftberørte på ved en inspirationsaften på Ringe Bibliotek.

Ringe: Det er tre stærke kvinder, der stiller sig op for at give deres besyv med, når temaet kræft tages under kærlig behandling på Ringe Bibliotek.

Her vil terapeut Kirtsten G. Pedersen, advokat Magdalena Hochnowska og kosmetolog Lene Thornfeldt berette om hver deres berøring med den ubehagelige sygdom, som de har et indgående kendskab til.

Den rette puls

Kirsten G. Pedersen er fysioterapeut og lymfødemterapeut med mange års erfaring i træning af kræftramte. Hun vil blandt andet komme ind på vejrtrækning og lymfødem og gennemgå forskellige behandlingsformer og giver også mulighed for, at man kan afprøve NADA, der afhjælper angst og søvnløshed.

Den sidste vilje

Magdalena Hochnowska er advokat og har mærket på sin egen krop, hvordan det er at stå uden et testamente, da hun fik en kræftdiagnose i januar sidste år. - Inden for en uge fik jeg sammen med min samlever, som jeg har to børn med, udfærdiget et testamente midt i en periode, hvor vi ikke havde ro i sindet. Når jeg læser det testamente i dag, kan jeg godt se, at det ikke var særlig grundigt gennemarbejdet, siger hun.

Men advokaten blev helbredt og har lært af situationen, og ved inspirationsmødet vil hun gennemgå de punkter, der er vigtige at have på plads, hvis den værste situation skulle indtræffe.

Det attraktive look

For 6-7 år siden fik kosmetolog Lene Thornfeldt konstateret kræft og gennemgik både operation og kemoterapi, som førte til bivirkninger som ubehag, hårtab og forandringer i huden. Men hun blev rask, og efterfølgende besluttede hun sig for at starte sin egen klinik og sammensatte en behandling ud fra sine egne erfaringer for at kunne hjælpe andre i samme situation.

Ved inspirationsaftnen vil hun fortælle sin historie om, hvordan hun kom ud på den anden side med kræft under temaet, Fra overlevelse til selvstændig.

Arrangementet finder sted tirsdag 24. april kl. 19.00 på Ringe Bibliotek, og alle er velkomne. Tilmelding kan ske til Ulla Witt på mail uw5750@gmail.com eller mobil 20127176.

Stærke kvinder på talerstolen: Få kræfter til at modstå kræften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce