I år er det andet år, Bøgebjerg IF i samarbejde med halbestyrelsen i Bøgebjerghallen holder bierfest.

Der er garanti for topægte bierfest-stemning med pyntet hal, og rigtig tysk menu, nemlig "schnitzel mit alles".

Festen er skærtorsdag den 24. marts, og den begynder allerede klokken 13 i "Stadthalle," som hallen i dagens anledning er omdøbt til.

Dørene åbnes en time før, altså klokken 12.

Igen i år kommer Top Seven, det ultimative partyband, og spiller syv timers musik nonstop.

Bøgebjerg IF samarbejder fortsat med Vollstedt Group, som sørger for, at der er øl nok i tankene, samt at hallen bliver forvandlet til en ægte, festlig Stadthalle på et par timer.

Alle hjælper

Medlemmerne fra senioridræt har lovet at komme og dække borde, pynte op samt gøre garderoben klar. De "unge" og stærke gutter på klubbens to herrehåndboldhold sørger for, at scene samt gulv ligger klar.

Andre handler ind og sørger for forplejning af hjælpere onsdag til alle forberedelserne og sørger for, at bandet og deres crew får forplejning under hele festen.

- Det er dejligt at se, at alle i lokalområdet bakker op om vores fest. Det er lige fra lån af hegn, stilladser, rulleborde og andre stumper og dimser, vi lige mangler, siger Mette Gerber, der er en af hovedkræfterne bag festen.

Lettere i år

I år har er det været meget lettere at arrangere, da de lærte meget ved sidste års fest.

- Alle nye fester kræver selvfølgelig lidt tilpasning. Vi har også ændret på flere små faktorer. Garderoben flyttes, der bliver endnu flere hjælpere, så vi kan holde bordene fri for affald og flasker, toiletterne nogenlunde rene og ikke mindst gøre alt, hvad vi kan, for, at alle gæsterne får en super fest, fortæller Mette Gerber.

- Rigtig mange af de ting, vi retter til, er heldigvis ikke noget, gæsterne nåede at opdage til sidste fest. Men det er da nemmere at få sorteret flaskerne første gang, så man ikke skal have fat i alle flasker én gang mere. Det er også nemmere, at der er håndsæbe og affaldssække nok, så vi ikke skal i Brugsen midt under festen og købe mere.

Satser på overskud

Det første år var der mange start-investeringer. Alene tyrolertøj til barpersonalet løb op i næsten 8000 kroner, og herudover var der indkøb af dankort-terminaler, trapper til scenen og strøm, for bare at nævne nogle af de udgifter, der var. De er der heldigvis ikke i år, så håbet er at overskuddet runder de 100.000 kroner.

I skrivende stund er der solgt lige omkring 400 billetter. Så der er cirka 200 billetter tilbage. 600 tyroler-klædte personer er der plads til i hallen, når der også skal være plads til en kæmpe bar samt et stort dansegulv.

Billetter koster 350 kroner og kan bestilles ved at kontakte Michael på 22606765 eller Britt på 24205394.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.