Stadig mulighed for at hylde frivillige

Mie Daugaard Reimer fra Diernæs Rideklub fik overrakt "Årets ungepris" sidste år. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Stadig mulighed for at hylde frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste frist for at indstille kandidater til "Fejring af frivillighed og foreningsliv" er 8. februar.

Faaborg-Midtfyn: Kender du én, der altid rækker hånden i vejret og melder sig frivilligt, når der er noget, der skal ordnes, eller er du medlem af en forening, du synes fortjener et skulderklap? Så er der stadig mulighed for at indstille kandidater til kommunens priser under overskriften "Fejring af frivillighed og foreningsliv", der bliver uddelt senere på måneden. Sidste frist er 8. februar, og man skal indstille via kommunens hjemmeside www.fmk.dk eller på Facebooksiden "Fejring af frivillighed og foreningsliv".

Der er tre kategorier, "Årets ungepris" for unge under 25 år, "Årets forening" og "Årets ildsjæl", og det er især i de to første kategorier, der er plads til flere indstillinger, oplyser Signe Pardorf Nielsen, der er fritidskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune. Man kan ikke indstille sig selv, men man må gerne indstille en forening, man selv er medlem af.

Alle vindere får en statuette og en check på 7500 kroner. Og modsat tidligere bliver priserne ikke overrakt ved et stort prisshow, men der hvor prisvinderne gør en forskel.

Foruden de tre prisvindere bliver årets idrætspræstationer også hyldet. Det er faaborg-midtfynske sportsfolk, der i 2017 for eksempel har vundet FM, DM, eller VM.

Stadig mulighed for at hylde frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce