Sporty hunde kan nu vintertræne på kunstgræs

Kunstgræstæppet er lagt ud, og man kan også leje sig ind til privat træning med hunden. Privatfoto

Sporty hunde kan nu vintertræne på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Månederne fra oktober til marts er normalt for kolde og våde til udendørs agility-træning for hunde. Som det første sted i landet kan de nu holde formen ved lige indendørs på stødabsorberende kunstgræs i Brobyværk.

Brobyværk: Som det eneste sted i landet kan sporty hunde nu træne indendørs på kunstgræs i Brobyværk Hallen.

Nr. Broby Agility Forening har fået mulighed for at købe et stødabsorberende kunstgræstæppe og kan dermed tilbyde træning hele året rundt - uden påtvungen pause fra midt oktober til marts, når vejret er koldt og regnfuldt.

Og træningen er ikke begrænset til de mange hold, man som hund og hundeejer kan melde sig til. Det er også muligt selv at leje sig ind og træne på det nye tæppe. Her står feltforhindringer, rallyskilte og kegler klar til brug, fortæller formand Iben Marianne Krarup Pedersen i en pressemeddelelse.

Nr. Broby Agility Forening udbyder hold i agility, rally lydighed, lydighed, nose work og lydighed. Den udendørs træning begynder igen tirsdag 13. marts på træningsområdet på boldbanerne bag Hallen i Brobyværk.

Snuse-sport

Iben Marianne Krarup Pedersen fremhæver nose work:

- Nose Work er en fremragende aktivitet - som holder hunden i form både fysisk og mentalt. En aktivitet, der egner sig både til aktivering for familiehunden og til en eventuel kommende konkurrencesport, samt til hunde, som har været aktive i en anden sport, hvor hundeføreren stadigvæk ønsker en form for aktivering af sin hund, siger hun.

Grundideen med nose work er, at hunden kommer til en ny uforudsigelig situation og skal udføre et søg efter en duft - det kan være både ude og inde, i kasser og køretøjer.

Man kan læse mere om holdene på Nr. Broby Agility Forenings hjemmeside. /exp

Sporty hunde kan nu vintertræne på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce