Sports-uge som efterårs-optakt


Sports-uge som efterårs-optakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KORINTH: Umiddelbart førfodbold-efterårsturneringen indledes, afvikler Korinth Idrætsforening (KIF) sin sportsuge.

Den starterpå mandag med to fodboldkampe i herrer senior 2. Klokken 18.20 spiller Korinth mod Hillers-lev, og klokken 19.50 mødes Faldsled/Svanninge og Hillerslev.

Tirsdagspiller herrer se-nior 1,hvor Korinth og Håstrup mødes klokken 18.20, og Faaborg og Ringe tørner sammen 19.45.

Onsdag er det de unge, som løber på banen. Først spiller Team Faaborgs juniorer. Modstanderholdet er endnu ikke fundet, men det kommer, lover arrangørerne. Derefter er det Team Faaborgs ynglinge, der møder Kværn-drup.

Torsdag og fredag afvikles finalerne samt kampene om tredje- og fjerdepladsernei seniorernes miniturnering.

Horne Cup samtidig

Lørdag den 7. august forsøger KIF så at samle gamle fodboldspillere fra 1976-1978. Det var i disse år, fodbolden i Korinth havde sin glansperiode - med Leif Rasmussen som træner for seniorerne.

I 1976 vandt holdet i Junior A-rækken. I 1977 blev klubbens ynglinge Fynsmestre, og året efter rykkede førsteholdet hos seniorerne op i Serie 3, hvor holdet - indtil videre - stadig befinder sig.

Der kan derfor forventes et glædeligt gensyn med de gamle korintherdrenge, hvoraf mange i dagbor langt fra Korinth - men stadig har en rest af den gamle klubånd i behold.

Der vil i øvrigt også blive arrangeret en dame senior- kamp, forudsat at man kan finde en modstander.

Sportsugen sluttes af med fællesspisning og hygge i teltet på sportspladsen ved Korinthhallen, hvor der bliver rigelig med tid til at udveksle gamle minder.

Sportsugen i Korinth falder sammen den nogetstørre i Horne - Horne Cup - men Jan Hansen fra KIF forventer ikke at det vil volde problemer, da arrangementerne er vidt forskellige. (hol)

Sports-uge som efterårs-optakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce