Sommerfester med spark i

34-årige Iben Bech blev fredag aften kåret til årets RIF'er. Prisen fik hun blandt andet for at være utrolig hjælpsom og et rigtigt foreningsmenneske.
Foto: Yilmaz Polat

Sommerfester med spark i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangører glæder sig over stort fremmøde trods det skiftende vejr

ROLFSTED/NR. LYNDELSE: - Aaah, det er snyd, det der. Han hiver mig jo i bukserne.

Alle kneb blev taget i brug, da der i går var arrangeret firmadyst i forbindelse med årlige sommerfest i Rolfsted. Som noget nyt stod der fodbold på programmet, men ikke af den helt almindelige slags. Der var snarere tale om bordfodbold, hvor figurerne var skiftet ud med rigtige mennesker.

Deltagerne var spændt fast to og to til plastikstænger, der gik på tværs af banen. Og det var ikke tilladt at slide sig fri af bæltespænden, sådan som en spiller fra Super Brugsen i Ferritslev forsøgte sig med. Det resulterede i dagens eneste gule kort.

Super Brugsen endte i øvrigt på en suveræn sidsteplads i turneringen, der blev vundet af Lykkegaard Pumper. I alt var omkring 100 mennesker forsamlet om den oppustelige bane, og i det hele taget har sommerfesten i Rolfsted været godt besøgt.

- Jeg vil skyde på, at der har været over 1000 mennesker til fest siden i torsdags. Det er flere, end vi er vant til, men vi synes også selv, at vi har fået lavet et godt program i år, sagde den tidligere formand for RIF, Michael Rasmussen, på vegne af arrangørgruppen.

Han glædede sig samtidig over, at der har været mange nye ansigter - tilflyttere, og personer, som ikke er en del af den lokale idrætsforening.

- Vi håber selvfølgelig, at nogle af dem får lyst til at melde sig ind. En sommerfest som den her er i hvert fald en god måde at vise foreningen frem på, forklarede Michael Rasmussen, der sidste år blev kåret til årets RIF'er.

Den ære tilfaldt i år 34-årige Iben Bech, der sidder i idrætsforeningens bestyrelse og har været medlem af gymnastikafdelingen i cirka 10 år.

Motionsløb i silende regn

Også i Nr. Lyndelse glæder mig sig over tilslutningen til dette års sommerfest, også kaldet Ekkofesten 2008.

Ser man bort fra Carl Nielsen løbet torsdag aften, der nærmest druknede i regn, har det indtil videre været en succes, lød det sent i går eftermiddag fra talsmand Karsten Bang. Kort forinden havde man afsluttet det årlige sponsorcykelløb, som gav i alt 42.000 kroner.

I dag går det videre i Nr. Lyndelse, blandt andet med muligheden for igen at opleve firmaer dyste i "bordfodbold". Det foregår klokken 13 ved Carl Nielsen Hallen, hvor der er samtidig vil lyde et startskud til børnenes cykelløb. Og så skulle tiden endelig være kommet til at se væddeløbsmusen Ib i aktion. Sidste år tjente den hele 1600 kroner ind på 35 sekunder.

Sommerfester med spark i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce