Sommeren indtog Faaborg


Sommeren indtog Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPEN BY NIGHT: Solen fyrede op for sommerhyggen og fåborgensernes handlelyst
FAABORG: Der blev luftet splinternye sandaler og ellers urørt sommertøj i massevis, da feststemte mennesker i alle aldre i går indtog Faaborgs brolagte gader.

Endelig var sommeren kommet til byen. Og til stor glæde for de handlende skete det samme dag som det store sommerarrangement Open by Night.

Gaderne myldrede dagen lang med mennesker i højt humør. Piger i lette sommerkjoler og shortsklædte herreben stimlede sammen ved de mange musikalske indslag, og flere kunne ikke dy sig for et par dansetrin i sommervarmen.

På torvet stjal guldminen børnenes opmærksomhed. Med våde maver og ivrige blikke gik de på jagt efter guld i vandbassinet. 15 stykker kunne kvit og frit veksles til en chokolademønt.

- Det var lidt svært starten, men nu går det rigtig godt, fortalte 8-årige Casper Nielsen fra Sakskøbing på Lolland, der hurtigt fik de første 15 stykker guld vasket frem fra dybet.

Brødrende Kasper og Jonas Jørgensen fra Haarby havde slået pjalterne sammen i deres guldiver og var godt på vej til guldmønt nummer fem.

- Det sjoveste er, når der kommer rigtig mange med på en gang, så går det bare helt vildt stærkt, forklarede 10-årige Kasper.

Rundt om i byen havde tilbudshajerne også sat deres jagt ind, her galt det gule udsalgsskilte. Og det kunne mærkes i forretningerne.

- Det er gået over al forventning. Det har været utrolig mange mennesker forbi i løbet af dagen. Mange flere end vi havde turdet håbe på, fortalte Brian Christensen fra Jørgen og Jørgine og gav vejret en stor del af æren for forretningens propfyldte udsalgstelt.

- Folk er i et forrygende humør, fordi sommeren endelig er kommet. Det er virkelig hyggeligt, understregede han.

Mens udsalgsbunkerne langsomt svandt ind, voksede køen foran de fåborgensiske isboder, og det blev sværere og sværere at finde en ledig stol på de mange fortovscafeer og -restauranter.

Kold fadøl og store vaffelis svalede ganerne mens Spooky rockede byen fra torvescenen på den første rigtige fåborgensiske sommerdag.

Sommeren indtog Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce