Jodle Birges søn optræder med de bedste fra mesterens katalog.

Midtfyn: Jodle Birge døde forholdsvis ung i 2004, men hans sange og ånd lever videre. Med et salg på over fire millioner cd'er, kassettebånd og plader skrev han sig ind i dansk musikhistorie som en af det bedst sælgende dansktopkunstnere.

Evnerne til at synge Jodle Birges sange er gået i arv til sønnen Bo Young, der de seneste 10 år har optrådt med et populært program med alle de bedste sange fra Jodle Birges enorme sang-katalog - og nu kommer Bo Young til seniorsommerfestival i Ferritslev Fritidshus onsdag 16. august klokken 17 til 20.

Bo Young er kendt for at begejstre, når han med sin stemme og et stort nærvær optræder med hits som "Rigtige Venner", "Tusind røde roser", "Min lille solskinsø" og naturligvis "Tre Hvide Duer", skriver Ferritslev Fritidshus i en pressemeddelelse. Der bedes om tilmelding på telefon 65 98 13 15, og det skal gerne være mandagen før.

Koncerten er årets sidste arrangement i seniorsommerfestival. Der serveres en let anretning før koncerten, oplyser arrangørerne. /EXP