Søren Theilade siger undskyld


Søren Theilade siger undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Straks efter sommerferien vil der blive taget hånd om Margit Hvidberg-Knudsens sag. Det garanterer kommunaldirektør Søren Theilade i et personligt brev til den 75-årige pensionist.

Hun får også en næsten uforbeholden undskyldning for det sagsforløb, hun var udsat for, efter hun den 18. maj afleverede en ordination på indlæg på rådhuset med henblik på at få bevilget støtte dertil.

Ordinationen forsvandt, og det blev først opdaget, da Margit Hvidberg-Knudsen en lille måned senere henvendte sig for at høre, hvordan det gik med hendes sag.

"Jeg skal på kommunens vegne meget beklage, at ordinationen er bortkommet," skriver Søren Theilade, der også beklager, at hun ikke fik et kvitteringsbrev med en beskrivelse af det forventede forløb af hendes sag.

"At De ikke hørte noget skyldes utvivlsomt, at ordinationen var bortkommet, og at der derfor ingen sagsbehandling var begyndt," skriver Søren Theilade.

- Hurtig hjælp

Ifølge Theilade er Hjemmeplejekontorets nedskrevne regel, at borgeren inden for 10 arbejdsdage skal have tilsendt et brev, der beskriver det forventede sagsforløb.

Kvitteringsbrevet fik Margit Hvidberg-Knudsen heller ikke efter andet forsøg midt i juni, hvor kommunens sagsbehandler angiveligt efterfølgende skulle havde rettet henvendelse til den ortopædiske klinik for at få en kopi af ordinationen.

Kommunaldirektøren lover, at der nu vil blive taget hånd om sagen den 2. august, hvor ortopædklinikken atter er åben efter ferien.

"Og De vil modtage nærmere underretning om, hvornår sagen kan afsluttes," skriver Theilade.

Og han slutter brevet med at understrege, at det bestemt ikke er kommunens mål at yde langsommelig og sjusket sagsbehandling.

"Det er tværtimod kommunens mål at yde hurtig og kvalificeret hjælp for at imødekomme vore borgeres behov... og vi skal tilstræbe os at søge undgået lignende forløb, som De har været udsat for," skriver han.

I et svarbrev til Theilade gør Margit Hvidberg-Knudsen opmærksom på, at det er hendes erfaring - efter samtale med andre, der har søgt om hjælp til diverse hjælpemidler - at det hører til undtagelsen, at man fra Hjemmeplejekontoret får en kvittering for afleverede papirer.

Søren Theilade siger undskyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce