Søren Hillers: Hvem bliver borgmester? - Det gør jeg

En optimistisk Søren Hillers er netop kommet ud af Horne Forsamlingshus, hvor han har stemt. Nu skal han lige have en lur, inden det for alvor går løs med valgdramaet i aften. Foto: Palle Søby

Søren Hillers: Hvem bliver borgmester? - Det gør jeg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Hillers, De Radikales Spidskandidat, behøvede blot gå over Hornelandevej for at afgive sin stemme i Horne Forsamlinghus. Han tror på et godt valg, hvor han kan ende som ny borgmester i aften.

Horne: Man må gå ud fra, at der i hvert fald er mindst én stemme til Søren Hillers i boksen i Horne Forsamlingshus. For han har lige stemt for lidt siden.

Og mon ikke der også er mindst to stemmer, for hans kone, Lone, var også med.

Det var ikke nogen lang ekspedition for parret, der bor lige ovre på den anden side af Hornelandevej.

Da Søren Hillers kom ud fra forsamlingshuset og blev spurgt, om det var den nye borgmester, der lige havde fået en stemme, var svaret klart:

- Ja. Det er det korte svar, sagde han.

- Jeg hører fra folk, at de synes, vi har ført en god valgkamp, og flere har været henne og sige, at de ville stemme på mig, og det er jo dejligt. Men det er jo først, når vi har det endelige valgresultat engang i aften, at vi for alvor kan begynde at se på, hvad der så kan lade sig gøre.

- Selvfølgelig vil jeg nok hente en del stemmer her i Horne, men der er hård kamp om stemmerne, fordi vi er fem kandidater fra Horne. Så jeg håber også at hente stemmer andre steder.

Men Søren Hillers kan sagtens forestille, at der i aften kan opstå en situation, hvor han står i en nøgleposition og på den måde kan få borgmesterposten ved at gå til den side, der vil give ham mest indflydelse.

Søren Hillers har helt fra starten gjort meget ud af at være synlig i valgkampen, og forleden blev han endda borgmester ved prøvevalget på Faaborg Gymnasium.

Fra valgstedet Horne Forsamlingshus melder valgformand Elna Johansen om en stille og rolig afvikling af valget. Klokken 15.30 havde 600 ud af 1600 mulige stemt, og det giver en foreløbig stemmeprocent på 37,5, hviliket tegner meget normalt.

Hele aftenen kan du både på fyens.dk og på Facebook-siderne Vores Faaborg og Nyt om Midtfyn følge slagets gang, og i løbet af aftenen sender vi live fra valgcafeen på Ringe Rådhus.

Søren Hillers: Hvem bliver borgmester? - Det gør jeg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce